MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έτοιμο το Avatar 2: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα εν μέσω πανδημίας

Μετά από πολλές αναβολές το Avatar 2 είναι έτοιμο, όπως μας πληροφορεί ο σκηνοθέτης James Cameron, ενώ είναι σχεδόν έτοιμο και το Avatar 3.

Avatar
Avatar
Monopoli Team

To Avatar 2 δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζουμε και μετά από πολλές αναβολές ο σκηνοθέτης James Cameron μας πληροφορεί ότι έχουν φτάσει στο 100% της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων.

Το πρώτο Αvatar

Η πρώτη ταινία Avatar βγήκε στις αίθουσες το 2009 και αποτελούσε για μια ολόκληρη δεκαετία την μεγαλύτερη box office επιτυχία όλων των εποχών, κρατώντας ένα ρεκόρ που εν τέλει κατέρριψε το Avengers: Endgame”H μεγάλη επιτυχία οφείλεται στα αξεπέραστα ψηφιακά εφέ που δεν είχαν ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό, η χρήση του 3D και το εμβυθιστικό τοπίο του πλανήτη Pandora.

Avatar

Avatar

Αυτό που τράβηξε επίσης τόσο το κοινό, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ήταν η αναζήτηση μιας στέγης, μιας οικογένειας και το ότι οι πρωταγωνιστές παλεύουν να προστατεύσουν τον πλανήτη τους. Οι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό το κόνσεπτ, καθώς είναι κάτι καθολικό που αφορά κάθε έθνος και κουλτούρα!

To Avatar 2

Έπειτα από οκτώ φορές που πήγε πίσω η πρεμιέρα του, είναι πλέον αρκετά σίγουρο ότι θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και σύμφωνα με τον James Cameron «Ο Covid – 19 μας χτύπησε όπως χτύπησε και όλους τους άλλους…χάσαμε περίπου 4μιση μήνες παραγωγής».

James Cameron

James Cameron

«Ως αποτέλεσμα, μας δόθηκε παράταση ακόμα μία ολόκληρη χρονιά για την κυκλοφορία τον Δεκέμβριο του 2022. Αυτό έχει ανακοινωθεί ήδη. Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι έχω έναν έξτρα χρόνο για να τελειώσω την ταινία γιατί την ημέρα που παραδίδουμε το Avatar 2 θα ξεκινήσουμε αμέσως να δουλεύουμε για να τελειώσουμε το Avatar 3» δήλωσε επιπλέον ο Cameron.

To Avatar 3

Ο Cameron βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει ό,τι έχει απομείνει από τις σκηνές δράσης. «Είμαστε 100% έτοιμοι για το Avatar 2 και σχεδόν 95% με το Avatar 3» λέει ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«I am Greta Thunberg»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της έφηβης ακτιβίστριας12.09.2018

Συνολικά πρόκειται να κυκλοφορήσουν ακόμα 3 ταινίες και μπορεί το Avatar 3 να είναι σχεδόν έτοιμο αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη πότε θα το δούμε στις αίθουσες.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b