MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Αυτά είναι τα νέα παγωτατζίδικα της πόλης για παγωτό…και το φθινόπωρο

Τρία καινούρια μαγαζιά στην Αθήνα για πεντανόστιμο παγωτό, που θα συνεχίσουμε ν’ απολαμβάνουμε και το φθινόπωρο!

Monopoli Team

Όσο ακόμα οι υψηλές θερμοκρασίες στην πόλη καλά κρατούν, δεν θα σταματήσει και η όρεξη μας για τον απόλυτο «πρωταγωνιστή» του καλοκαιριού – το παγωτό! Σας προτείνουμε, λοιπόν, 3 ολοκαίνουρια μαγαζιά για παγωτό, που άνοιξαν στην Αθήνα, για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας γεύσεις, ακόμα και το…φθινόπωρο!

#1 Cats & Monsters

Φωτογραφία: Cats & Monsters

Πρόκειται για ένα vegan παγωτατζίδικο στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, είναι το πρώτο αποκλειστικά vegan μαγαζί με παγωτά στην πόλη, κάτι που το καθιστά αυτόματα ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Το μαγαζί άνοιξε από ένα ζευγάρι από το Βερολίνο, το φετινό καλοκαίρι. Το vegan αυτό μαγαζί προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων που αλλάζει ανάλογα την εποχή.

Ειδικότερα, τα παγωτά τους φτιάχνονται από γάλα βρώμης, σόγιας και ρυζιού. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα περίπου 20 γεύσεις παγωτού, δροσιστικά και πεντανόστιμα sorbets και πρωτότυπους συνδυασμούς, όπως μπάλα με γεύση αχλάδι και φέτα. Επισκεφτείτε το ακόμα και αν δεν είστε vegan και θα μας θυμηθείτε!
Πατούσα 4, Αθήνα

Φωτογραφία: Cats & Monsters

#2 Spoild

Φωτογραφία: monopoli.gr

Ένα καινούργιο και σίγουρα διαφορετικό παγωτατζίδικο στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα ice-cream bar που φτιάχνει παγωτά με… κομπρεσέρ. Στο μαγαζί αυτό, το παγωτό σας θα φτιαχτεί από έναν ειδικό αναδευτήρα που θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερη και εξαιρετική υφή στο παγωτό σας. Το παγωτό εκεί παρασκευάζεται με περισσότερο γάλα, λιγότερη κρέμα και καθόλου αυγά. Η υφή του είναι έντονα κρεμώδης και φρέσκια, ενώ η γεύση του έντονη και εξαιρετικά νόστιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpoild: Στο νέο ice-cream bar της πόλης για παγωτό από… κομπρεσέρ!12.09.2018

Αξίζει να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις παγωτού που προσφέρει αυτό το ιδιαίτερο μαγαζί, όπως τα έτοιμα παγωτά ( Banoffee, Oreo κλπ) ή να φτιάξετε το δικό σας με τα διαθέσιμα συστατικά και γεύσεις που διαθέτει. Φυσικά, για τους vegan υπάρχουν εξίσου εξαιρετικές γεύσεις από γάλα μη ζωικής προέλευσης.
Βουλής 5, Αθήνα

Φωτογραφία: Spoild

#3 Oggi gelato

Φωτογραφία: Oggi gelato

Ένα κατάστημα με παραδοσιακές ιταλικές συνταγές για νόστιμο και φρεσκότατο gelato. Εκεί θα βρείτε πάνω από 25 γεύσεις παγωτού, δροσιστικό λαχταριστό sorbet, αλλά και πολλές επιλογές για τους vegan της παρέας. Δοκιμάστε τους πρωτότυπους και γευστικότατους συνδυασμούς γεύσεων, όπως Modica σοκολάτα και πορτοκάλι, φιστίκι από το Μπρόντε της Σικελίας, φουντούκι και άλλες πολλές. Τα παγωτά είναι φτιαγμένα από φρέσκα φρούτα. Μπορείτε, επιπλέον, να γευτείτε φρεσκότατα και ζουμερά γλυκά, όπως το Velvet cake τους. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας από το χαρμάνι της Qualita Prima, για να ξεκινήσετε όμορφα την ημέρα σας.
Βουλής 17, Αθήνα

Φωτογραφία: Oggi gelato

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b