MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΌΛΗ

Spoild: Στο νέο ice-cream bar της πόλης για παγωτό από… κομπρεσέρ!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε παγωτό από κομπρεσέρ, πεντανόστιμα cookies, milkshakes, ροφήματα, και πολλά άλλα, τότε αρκεί να επισκεφτείτε το ολοκαίνουριο Spoild και να τους αφήσετε να σας… κακομάθουν!

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Βουλής, ξεφύτρωσε το λιλιπούτειο αλλά σίγουρα ξεχωριστό Spoild, ένα πολύχρωμο ice-cream bar που άνοιξε μόλις πριν ένα μήνα -πάνω στην ώρα που αναζητούσαμε ένα νέο στέκι για παγωτό στην πόλη!

Και φυσικά το Spoild δεν είναι ένα απλό παγωτατζίδικο, αφού φέρνει στην χώρα μας μια ξεχωριστή καινοτομία: παγωτό από… κομπρεσέρ!

Spoild, Οδ. Βουλής 5

Spoild, Οδ. Βουλής 5

Στο ολοκαίνουριο ice-cream bar της Αθήνας για παγωτό και όχι μόνο

Ναι καλά καταλάβατε! Στο Spoild το παγωτό που θα δοκιμάσετε παρασκευάζεται από έναν ειδικό αναδευτήρα, που μοιάζει με κομπρεσέρ, και ευθύνεται για την μοναδική υφή του παγωτού -ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς του gelato.

Το gelato του Spoild είναι φτιαγμένο από περισσότερο γάλα και λιγότερη κρέμα, ενώ δεν περιέχει καθόλου αυγά! Έτσι, είναι πιο γευστικό και με λιγότερα λιπαρά από το παραδοσιακό παγωτό, ενώ είναι και πιο κρεμώδες -η υφή του θυμίζει παγωτό μηχανής, η γεύση του όμως σίγουρα όχι, αφού είναι πιο φρέσκο και παράλληλα έχει πιο έντονη γεύση.

Το κομπρεσέρ, σήμα κατατεθέν του Spoild

Το κομπρεσέρ, σήμα κατατεθέν του Spoild

Αρκεί να το δοκιμάσετε λοιπόν για  να γευτείτε την διαφορά! Εμείς προτιμήσαμε την εύκολη λύση, δηλαδή τις έτοιμες γεύσεις που προσφέρει, όπως Banoffee, Oreo, Pavlova, Tiramisu κ.α., όλα με ολόφρεσκο παγωτό που παρασκευάζεται καθημερινά στο κατάστημα.

Φυσικά αν σας αρέσει να πειραματίζεστε, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παγωτό, διαλέγοντας εσείς την “βάση” και τα υπόλοιπα συστατικά του παγωτού, δηλαδή τη βασική γεύση (κρέμα, σοκολατα, φυστίκι) και μια σειρά από μπισκότα, φρέσκα φρούτα, δημητριακά, σοκολάτες και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τα οποία θα ανακατευτούν και θα γίνουν ένα από το κομπρεσεράκι. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε και τα toppings της επιλογής σας!

Η υφή του θυμίζει παγωτό μηχανής -η γεύση του όμως όχι

Η υφή του θυμίζει παγωτό μηχανής -η γεύση του όμως όχι

Βέβαια δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στο vegan παγωτό από γάλα μη ζωικής προέλευσης, αλλά και στα αμερικανικά soft cookies, που είναι επίσης ολόφρεσκα και έρχονται σε πολλές και διάφορες γεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHealthies: Το ολοκαίνουριο στέκι στο Κουκάκι για… υγιεινό street food12.09.2018

Το καλοκαίρι στην Αθήνα δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο δροσερό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Spoild βρίσκεται στην οδό Βουλής 5, στο Σύνταγμα.

Είναι ανοιχτό καθημερινά 08:00-22:00, εκτός Κυριακής.

Περισσότερα στο spoild.gr

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b