MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Mute
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Mute, του Γιώργου Χρυσοστόμου στο Θέατρο Βράχων

Ένας άνθρωπος που κυνηγά το μυαλό του, ένας άνθρωπος που αρνείται τις λέξεις. Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σεξομανής, ένας γκαντέμης… Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Παίζει ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.
Τετάρτη 23/9, 21:00
15-18€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Η Γυναίκα της Ζάκυθος, του Διονυσίου Σολωμού στο Βεάκειο

Η παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, που διακρίθηκε από το κοινό και την κριτική στο Φεστιβάλ Αθηνών, 2013, επανέρχεται σε νέα προσέγγιση με την ηθοποιό Κατερίνα Γκατζόγια. Το έργο γράφτηκε στη Ζάκυνθο, με αφορμή τα αισθήματα που κατέκλυσαν τον Σολωμό, όταν είδε γυναίκες από το πολιορκημένο Μεσολόγγι να αντιμετωπίζουν κατάμουτρα τη λεκτική βία και την ταπείνωση από μια δύσμορφη, εμπαθή Γυναίκα του νησιού.
Τετάρτη 23/9, 21:00
10-15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

Θωρηκτό Ποτέμκιν, με τον Μάνο Κιτσικόπουλο

ΜΟΥΣΙΚΗ

Θωρηκτό Ποτέμκιν με τον Μάνο Κιτσικόπουλο στο Μέγαρο Μουσικής

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, ο Κήπος υποδέχεται τον Μάνο Κιτσικόπουλο, έναν από τους πιο πολυδιάστατους σολίστ της γενιάς του, που συνοδεύει ζωντανά στο πιάνο ένα από τα διαχρονικά αριστουργήματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, το Θωρηκτό Ποτέμκιν του Σεργκέι Αϊζενστάιν, παίζοντας έργα μεγάλων Ρώσων συνθετών (Σοστακόβιτς, Ραχμάνινοφ, Προκόφιεφ και Στραβίνσκι).
Τετάρτη 23/09, 20:30
12€
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τα παιδιά του Παραδείσου

ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Ciné-Club επιστρέφει με προβολές στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου

To Ciné-Club στα πλαίσια του δεύτερου κύκλου «Αριστουργήματα της αρχής του 20ου αιώνα», παρουσιάζει στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου, την ταινία «Τα παιδιά του Παραδείσου».
Τετάρτη 23/9, 20:00
Είσοδος ελεύθερη, με δελτία εισόδου
Aυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου, Σίνα 31, Αθήνα

Tango Vs Flamenco passion

ΧΟΡΟΣ

Tango Vs Flamenco passion στο Ηρώδειο

Σε χορογραφίες του Αργεντίνου Ariel Perez και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Φάμη, 17 κορυφαίοι χορευτές του αυθεντικού Tango και του Flamenco «Compania Solea», εναλλάσσονται σε μια ανεπανάληπτη παράσταση γεμάτη σύμβολα, αυτοσχεδιασμό, ατελείωτες φιγούρες αισθήσεων και ενώνουν μοναδικά την χορευτική φλόγα δυο λαών.
Τετάρτη 23/9, 21:00
Από 20€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b