MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Αντόνιο Μπαντέρας ξεπέρασε τον κορονοϊό και μοιράζεται την εμπειρία του

Ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, που διαγνώσθηκε με κορονοϊό στις αρχές του Αυγούστου, θεραπεύθηκε πλήρως.

Monopoli Team

Ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος φέτος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ με το «Πόνος και Δόξα» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, δεν έχει πλέον κορονοϊό.

«Μετά από 21 ημέρες πειθαρχικού περιορισμού, μπορώ να πω ότι σήμερα ξεπέρασα τη μόλυνση του Covid-19», έγραψε ο Μπαντέρας στο Twitter. «Θεραπεύθηκα. Οι σκέψεις μου πηγαίνουν σε εκείνους που δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ και σε εκείνους που υπέφεραν περισσότερο από εμένα. Εύχομαι επίσης δύναμη σε αυτούς που βρίσκονται στη μέση του αγώνα».

Ο ηθοποιός συνόδευσε το tweet του με μια φωτογραφία του να κλωτσά συμβολικά τον ιό.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Ισπανός σταρ είχε αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα του ιού, στα 60α γενέθλιά του: «Θέλω να δημοσιοποιήσω ότι σήμερα, 10 Αυγούστου, αναγκάζομαι να γιορτάσω τα 60α γενέθλιά μου σε καραντίνα, έχοντας βρεθεί θετικός στη νόσο του COVID-19, που προκαλεί ο κορονοϊός. Θα ήθελα να προσθέσω ότι αισθάνομαι σχετικά καλά, λίγο πιο κουρασμένος από το συνηθισμένο και είμαι πεπεισμένος ότι θα αναρρώσω το συντομότερο δυνατό μετά από ιατρικές οδηγίες που ελπίζω ότι θα μου επιτρέψουν να ξεπεράσω τη μολυσματική νόσο, που επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη», είχε γράψει ο ηθοποιός.

«Θα εκμεταλλευτώ αυτήν την απομόνωση για να διαβάσω, να γράψω, να ξεκουραστώ και να συνεχίσω να δίνω νόημα στα 60 χρόνια μου, στα οποία φτάνω γεμάτος ενθουσιασμό. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους», είχε γράψει ο Μπαντέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Αντρέα Μποτσέλι καλεί τους Ιταλούς να… μην τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b