MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Disney ξεκίνησε να πουλάει κοστούμια για παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια

Η Disney πρόσφατα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά, αποκριάτικα κοστούμια που προσαρμόζονται σε αναπηρικά αμαξίδια.

Monopoli Team

Είναι πάντα πολύ ωραίο όταν μεγάλες εταιρείες προσπαθούν – η καθεμία με τον δικό της τρόπο –  να εξαλείψουν αποκλεισμούς που βιώνουν διάφορες κοινωνικές ομάδες.

Για παράδειγμα, πρόσφατα, η Disney έκανε ένα σημαντικό βήμα κυκλοφορώντας στην αγορά, για πρώτη φορά, αποκριάτικα κοστούμια προσαρμοσμένα σε αναπηρικά αμαξίδια που απευθύνονται σε παιδιά και νέους με αναπηρίες. Αυτά τα νέα κοστούμια είναι εμπνευσμένα από αγαπημένες ταινίες όπως το Τoy story, οι Απίθανοι 2, η Σταχτοπούτα και άλλες, έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει την ευκαιρία να μεταμορφωθεί σε μερικούς από τους αγαπημένους του χαρακτήρες.

Προφανώς, αυτά τα καλύμματα μπορούν να προσαρμοστούν στα περισσότερα αναπηρικά αμαξίδια και έρχονται με 12 ή 22 υποστηρικτικά πλαστικά κομμάτια για μεγαλύτερη σταθερότητα!

Η Disney επισημαίνει ότι η αναπηρική καρέκλα πρέπει να λειτουργεί με βοηθό όταν το κοστούμι είναι προσαρτημένο και ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αναπηρικά αμαξίδια που λειτουργούν με μπαταρίες.

Τα κοστούμια, προφανώς, ανοίγουν στο πίσω μέρος μόνο, ωστόσο το παραπάνω κοστούμι της Σταχτοπούτας είναι εντελώς ανοιχτό ώστε να είναι εύκολο να φορεθεί από άτομα με κινητικά προβλήματα. Η φούστα έχει μήκος μέχρι τον αστράγαλο και διαθέτει άνοιγμα και στο κέντρο μπροστά, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία.

Πηγή: bored panda

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b