MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ματαιώνεται το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας

Η καλλιτεχνική διευθύντρια, Ντόρα Μπακοπούλου, ανακοινώνει την ματαίωση του Φεστιβάλ, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 18 έως Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, λόγω των εξελίξεων στον υγειονομικό τομέα της χώρας.

Monopoli Team

Με ανακοίνωσή της η καλλιτεχνική διευθύντρια του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας Ντόρα Μπακοπούλου, ενημερώνει ότι αυτό ματαιώνεται λόγω των υγειονομικών εξελίξεων στην χώρα μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Οι εξελίξεις στον υγειονομικό τομέα στη χώρα οδηγούν, με μεγάλη μας λύπη, στην ματαίωση του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προετοίμασαν τα προγράμματά τους, με πίστη και έκδηλο ενθουσιασμό, τους Χορηγούς μας, τους Χορηγούς Επικοινωνίας, τους υποστηρικτές μας, τους συνεργάτες μας αλλά και τα έντυπα κ ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας που και φέτος ήταν δίπλα μας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες συνθήκες ώστε το 15ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας να γίνει πραγματικότητα».

Έλληνες, κυρίως,  καλλιτέχνες κλασικής μουσικής, τζαζ και έντεχνα ελληνικά τραγούδια θα χαρίσουν και πάλι πέντε απολαυστικές βραδιές από την Τρίτη 18 έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, στο φιλόμουσο, πιστό κοινό του Φεστιβάλ. Ο φετινός τίτλος του: “Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή —φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και την συγκινεί και την ευφραίνει”, ανήκει στον Κ.Π. Καβάφη από το ποίημά του  Φωνή απ’ την θάλασσα.

Το 15ο Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, αναπόσπαστο κομμάτι του αιγινήτικου καλοκαιριού, συμβαδίζοντας με τις έκτακτες συνθήκες της εποχής έχει λάβει όλα τα έκτακτα μέτρα κατά της διάδοσης της Covid 19.  Σε αυτό το πλαίσιο  οι θεατές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την είσοδο και την έξοδό τους από τον χώρο των συναυλιών και έως την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, όπως και να προσέρχονται μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης της συναυλίας για την αποφυγή συνωστισμού. Με την τήρηση αυτών των οδηγιών του ΕΟΔΥ το Φεστιβάλ θα  υποδεχτεί και πάλι, με χαρά και ασφάλεια όλους τους φίλους του σε αυτή την ξεχωριστή συνάντηση – γιορτή της μουσικής!

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b