MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΈΞΟΔΟΣ

Μπυρίτσα και καλή παρέα σε έξι μπυραρίες στην Αθήνα

5+1 αγαπημένες μπυραρίες στην Αθήνα για μία δροσερή μπύρα και νόστιμους μεζέδες.

Monopoli Team

Είστε λάτρης της μπύρας; Ψάχνετε να βρείτε μαγαζιά για μπυρίτσα; Σας προτείνουμε 6 μπυραρίες στην Αθήνα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας και να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα.

#1 Arch Beer House

Πρόκειται για μία μπυραρία στο Περιστέρι με πολύ όμορφη αισθητική και εξαιρετική μπύρα. Ένα έντονα παρεΐστικο στέκι, με φιλική ατμόσφαιρα, ροκ ακούσματα και τραπεζάκια που έχουν ονόματα από ροκ μπάντες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μπύρες, καθώς και από ζεστά και κρύα νόστιμα πιάτα για να τις συνοδεύσετε. Επισκεφτείτε τη και δεν θα μετανιώσετε.
Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι,τηλ: 210 5752992

#2 Berlin by 5 Drunkmen

Μία διαφορετική μπυραρία στο Παγκράτι με μία self-service φιλοσοφία. Θα την αποκαλούσαμε καλύτερα beer bar και όχι κλασσική μπυραρία. Προσφέρει μία ικανοποιητική ποικιλία ορεκτικών και finger food που ταιριάζουν απόλυτα με τις μπυρίτσες. Το στοιχείο που κάνει το μαγαζί να ξεχωρίζει είναι ότι σε κάθε τραπέζι υπάρχουν προσωπικές κάνουλες για να βάζετε όση μπύρα θέλετε, όποτε θέλετε. Παράλληλα, μπορείτε να βλέπετε στην οθόνη του μαγαζιού την κατανάλωση σας.
Τιμοθέου 8, Παγκράτι, τηλ: 210 7010006

#3 Beer Time

Όπως φαίνεται και από την ονομασία, όταν έρχεται η στιγμή που θέλετε μία κρύα μπύρα επισκεφτείτε το Beer Time. Βρίσκεται στην όμορφη τοποθεσία του Ψυρρή. Οι μπύρες που περιλαμβάνει προέρχονται από διάφορες χώρες με ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα. Τα συνοδευτικά είναι, επίσης, εξαιρετικά και γευστικότατα. Δοκιμάστε τη οπωσδήποτε, δε θα χάσετε.

#4 James Joyce

Πρόκειται για μία ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας. Διακρίνεται για τη ζεστή της ατμόσφαιρα με την παρουσία του ξύλου και των σκούρων χρωμάτων. Το μέρος είναι κατάλληλο και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τη μπύρα σας μπορείτε να την συνδυάσετε με ωραία πιάτα, όπως λουκάνικα, burgers και άλλα πολλά.
Άστιγγος 12, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3235055

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε μια βόλτα απ’τη Νέα Φιλαδέλφεια;12.09.2018

#5 Barley Cargo

Άλλη μία μπυραρία στο κέντρο της Αθήνας που εάν δεν έχετε επισκεφτεί, κάντε το σήμερα κιόλας. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε πολλών ειδών μπύρες σε πολύ λογικές τιμές. Χαρακτηρίζεται για την industrial αισθητική της και τις τζαμαρίες γεμάτες μπύρες. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ελληνικών και διεθνών μπυρών, τις οποίες θα απολαύσετε με ιδιαίτερους και νόστιμους μεζέδες.
Κολοκοτρώνη 6, Αθήνα, τηλ: 210 3230445

#6 Εν αιθρία

Μία όμορφη, νεανική, παρεΐστικη μπυραρία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Περιλαμβάνει μία εξαιρετική ποικιλία από μπύρες και φαγητά. Εκτός από τις υπέροχες μπύρες, διακρίνεται για την όμορφη βεράντα της στην οποία σερβίρεται brunch ή ο,τι άλλο θέλετε. Αξίζει να κάνετε μία βόλτα και να καθίσετε εκεί με την παρέα σας.
Βρυούλων 4, Νέα Φιλαδέλφεια, τηλ: 210 2582751

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b