MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πάμε μια βόλτα απ’τη Νέα Φιλαδέλφεια;

Από το Άλσος στη Mimosa και από το Cine Άλσος στο Κατρούτσο – αυτή η Κυριακή μας βρίσκει να κάνουμε βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Monopoli Team

Αν έχετε βαρεθεί το κέντρο και θέλετε να εξερευνήσετε νέες περιοχές, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ θα βρείτε μέρη και μαγαζιά για όλα τα γούστα και για όλες τις διαθέσεις. Από πάρκα μέχρι πλατείες, από καφέ μέχρι μεζεδοπωλεία και από street food μέχρι καλά εστιατόρια. Εμείς συγκεντρώσαμε 4 μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε εάν επιλέξετε τη βόλτα σας εδώ.

Το Άλσος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vue artistique (@vue.artistique) στις

Μια ανάσα πράσινου αποτελεί το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ένας προορισμός για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές, είτε για βόλτα, είτε για τρέξιμο, είτε για αναψυχή. Το Άλσος διαθέτει παγκάκια, τραπέζια και πεζούλια για ξεκούραση. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα ασφαλτοστρωμένα, αλλά και χωμάτινα μονοπάτια του και να ανακαλύψετε την όμορφη λίμνη με τον ανεμόμυλο και τα συντριβάνια. Ακόμη υπάρχει και παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά και όργανα γυμναστικής για τους αθλητικούς τύπους.

Για καφέ και brunch στη Mimoza Neighborhood Bistrot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mimosa_neighborhood_bistrot (@mimosa_neighborhood_bistrot) στις

Το πράσινο συνοικιακό bistrot διαθέτει έναν πολύ όμορφο χώρο, με ωραία ατμόσφαιρα και ένα τοίχο με αληθινά αναρριχώμενα φυτά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ποιοτικά φυσικά και βιολογικά και είναι όλα φρέσκα και γευστικότατα. Στον κατάλογο θα βρείτε και vegan/vegetarian προτάσεις. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Τιμές λογικές.

Μimosa Neighborhood Bistrot, Εφέσσου 26 & Μουδανιών, Αθήνα 143 41

Για θερινό σινεμά στο «Cine Alsos»

Το Cine ΆΛΣΟΣ, ένας πλήρως ανακαινισμένος και πλέον ψηφιακός θερινός κινηματογράφος της πόλης, σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε τις καλύτερες ταινίες του καλοκαιριού σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον γεμάτο χρώμα και ευχάριστες μυρωδιές. Η ποιότητα εικόνας και ήχου σε συνδυασμό με την ποικιλία γεύσεων και ποτών που σας προσφέρει το μπαρ του κινηματογράφου θα σας κάνουν να το λατρέψετε.

Για κρασί & καλή μουσική στο Κατρούτσο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το κατρούτσο (@tokatruco) στις

Πρόκειται για ένα παρεΐστικο μεζεδοπωλείο χαμηλά στη Δεκελείας, στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Πολύχρωμες καρέκλες, μικρά τραπεζάκια σε συνδυασμό με τα ρεμπέτικα και έντεχνα τραγούδια μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα της παλαιάς συνοικιακής αυλής κάποιου μικρού χωριού. Η μικρή ποικιλία είναι must. Διατηρεί οικονομικές τιμές σε σχέση με την ποσότητα των μεζέδων και πληροί όλα τα κριτήρια για να γίνει το επόμενό σας στέκι.

Κατρούτσο, Λεωφ. Δεκελείας 19, Νέα Χαλκηδόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε μια βόλτα απ’ το Παγκράτι;12.09.2018

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b