ΣΥΝΤΑΓΗ
Χυλοπίτες με μανιτάρια και τριμμένη παρμεζάνα από τη food blogger Nikis_food
Έχετε χειροποίητες χυλοπίτες; Φτιάξτε την πιο εύκολη συνταγή!
Monopoli Team
22.07.2020
Υλικά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μανιτάρια
- πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- σάλτσα ντομάτας (περίπου 1 ποτήρι νερού)
- πάπρικα
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- Σωτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και αφήνουμε για 2 λεπτά.
- Συνεχίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και τη ζάχαρη και αφήνουμε για μισή ώρα.
- Προσθέτουμε και λίγο νερό εάν χρειαστεί.
- Στη συνέχεια, βράζουμε τις χυλοπίτες μας πάντα με τον τρόπο παρασκευής που αναφέρει η συσκευασία.
- Τέλος, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και απολαμβάνουμε με τριμμένη παρμεζάνα
Δείτε περισσότερες συνταγές της Nikis_food εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡιζότο με λευκά μανιτάρια από τη food blogger Mrs Olivespoon12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αντικαρκινική διατροφή: Υπάρχουν τελικά τροφές που μπορεί να προστατεύουν από τον καρκίνο;
Πρεμιέρες: Σταχτοπούτα για φίλημα
Γιώργος Αρβανίτης: Βλέπω ταινίες του Χίτσκοκ, του Μπέργκμαν γιατί ακόμα μαθαίνω
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Βήματα ανάπτυξης για νέο φάρμακο για υγιή εγκέφαλο
O Damian Lazarus στο Botoxe Utopia
Ο Στέλιος Τσουκιάς με Full Band στο Faust
Η Ματούλα Ζαμάνη στο VOX για μία και μοναδική συναυλία
Τα λαϊκά που αγάπησα – Μέρος 2ο: H Hρώ επιστρέφει στο Half Note Jazz Club
Τα αφιερώματα του 65oυ ΦΚΘ: Ένας οδηγός με τις ταινίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει