MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα…ρεαλιστικά κέικ μιας pastry chef, που γίνονται viral

Η Natalie Sideserf είναι μια pastry chef που δημιουργεί ευφάνταστα και…ρεαλιστικά γλυκά, που μπορεί να μοιάζουν με καθημερινά αντικείμενα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για λαχταριστά κέικ!

Monopoli Team

Η Natalie Sideserf, που ζει στο Austin του Τέξας, φτιάχνει υπερ-ρεαλιστικά κέικ, που όμως με την πρώτη ματιά δεν μοιάζουν με κέικ. Μπέργκερ, γουρουνάκια, φρούτα, τσάντες και καρτούν είναι μερικές από τις ιδέες της, που μοιάζουν αληθινά μέχρι να κόψεις ένα κομμάτι και φανεί ότι πρόκειται για πεντανόστιμα, αφράτα κέικ!

Δείτε τις παρακάτω viral εικόνες, που κυκλοφορούν στα social media, με κέικ που όμως είναι πολύ διαφορετικά από ό,τι έχουμε δει ποτέ!

#1

#2

«Το 2008, μια φίλη μου πρότεινε να δοκιμάσω να φτιάξω ένα κέικ που είχε δει στην τηλεόραση. Προσπάθησα λοιπόν να φτιάξω ένα κέικ που να μοιάζει με κεφάλι αγελάδας. Βρήκα τα υλικά που χρησιμοποίησα πολύ ενδιαφέροντα και ήθελα να δοκιμάσω περισσότερα», λέει η Natalie Sideserf.

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

«Μερικά πολύπλοκα σχέδια απαιτούν να υπάρχει μία βάση για να κρατήσει το κέικ ψηλά – ειδικά όταν πρόκειται για κέικ – που αψηφούν τη βαρύτητα», συμπληρώνει η pastry chef.

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

Πηγή: boredpanda

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b