MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Αναζωπυρώνεται η πολύχρονη κόντρα του Μίκι Ρουρκ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Μίκι Ρουρκ έχει άλυτες διαφορές με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όπως φαίνεται από την οργισμένη δημοσίευση του πρώτου στο Instagram, που επιτίθεται λεκτικά στον διάσημο συνάδελφό του.

Monopoli Team

Ο Μίκι Ρουρκ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φαίνεται πως έχουν πολλές διαφορές να λύσουν μεταξύ τους, όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram του Ρουρκ, που επιτίθεται στον Ντε Νίρο ισχυριζόμενος ότι τον είχε χαρακτηρίσει «ψεύτη» στις εφημερίδες. Ο Ρουρκ δήλωσε το περασμένο φθινόπωρο, ότι ο Ντε Νίρο, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στη ταινία «Αγγελική Καρδιά» το 1987, τον εμπόδισε να συμμετάσχει στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε (2020). 

Ο Μίκι Ρουρκ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στη ταινία «Αγγελική Καρδιά» το 1987

Τι αναφέρει η δημοσίευση του Μίκι Ρουρκ

Το ποστ του Ρουρκ στο Instagram, αναφέρει συγκεκριμένα: «Έι, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ναι σωστά, σου μιλάω, *** κλαψιάρη. Ένας φίλος μόλις μου είπε ότι λίγους μήνες πριν, είπες στις εφημερίδες ότι «Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης». Άκου, λοιπόν, κύριε «Σκληρέ στις ταινίες». Είσαι το νούμερο ένα άτομο που με απεκάλεσε πρώτος ψεύτη και ήταν σε εφημερίδα. Άσε με να σου πω κάτι, πανκ ***, όταν σε δω, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, στον αδερφό μου και σε όλα τα σκυλιά μου, θα σε ξεφτιλίσω σοβαρά, 100%. Μίκι Ρουρκ, όσο ο Θεός είναι μάρτυρας μου».

Αργότερα στη δημοσίευση, ο Ρουρκ απάντησε σε σχόλιο, ότι θα μετακομίσει πίσω στη Νέα Υόρκη μέσα σε λίγους μήνες και ότι αυτή η συνάντηση είναι βέβαιη.

Τι συνέβη με τον «Ιρλανδό»

«Ο Ιρλανδός»

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Ρουρκ δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση, ότι θα είχε συμμετάσχει στη ταινία «Ο Ιρλανδός», του Μάρτιν Σκορσέζε, αν ο Ντε Νίρο δεν είχε αρνηθεί τη συνεργασία. «Ο Μάρτιν Σκορσέζε ήθελε να με συναντήσει για μια ταινία με τους Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο»… Ο υπεύθυνος για το casting είπε στον μάνατζερ μου, ότι ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου στη ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Ποιες είναι οι 10 ταινίες με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα;12.09.2018

Οι παραγωγοί του «Ιρλανδού», Jane Rosenthal και Emma Tillinger Koskoff, μαζί με την διευθύντρια του κάστινγκ, Ellen Lewis, αργότερα δήλωσαν ότι ο Ρουρκ, δεν ήταν ποτέ υποψήφιος για ρόλο στη ταινία.

«Δεν θαυμάζω πλέον τον Ντε Νίρο. Τον παραβλέπω», δήλωσε ο Ρουρκ στη συνέντευξη, το 2019.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b