MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Netflix: Ποιες είναι οι 10 ταινίες με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα;

Το Netflix ανακοίνωσε τις 10 ταινίες, πρωτότυπης παραγωγής, που έχουν την μεγαλύτερη επιτυχία στην πλατφόρμα.

«Πρόσκληση για φόνο»
Monopoli Team

Το Netflix δημοσίευσε μια επίσημη λίστα με τις 10 πρωτότυπες ταινίες με τις περισσότερες προβολές (μέσω του Bloomberg), η οποία περιλαμβάνει ταινίες σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι και Μάρτιν Σκορσέζε. Ωστόσο πρόκειται για δεδομένα της ίδιας της πλατφόρμας του Netflix και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι 100% ακριβή, καθώς καταγράφουν ως θεατή, κάθε συνδρομητή που παρακολούθησε έστω δύο λεπτά μιας ταινίας.

«Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση»

Ποια ταινία είναι στην κορυφή της λίστας;

Στην κορυφή της λίστας είναι το «Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση», το θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ που έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο. Η ταινία είχε 99 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της, δηλαδή 11 εκατομμύρια περισσότερα από την δεύτερη πιο δημοφιλή ταινία του Netflix «Με τα μάτια κλειστά», το θρίλερ της Σάντρα Μπούλοκ που έκανε αίσθηση στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων του 2018. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και οι δυο ταινίες θα έχουν σίκουελ στο Netflix.

«Με τα μάτια κλειστά»

«Ιρλανδός»

Στο Top 10 του Netflix περιλαμβάνεται επίσης ο «Ιρλανδός» του Μάρτιν Σκορσέζε, που κέρδισε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ φέτος. Το Netflix ξόδεψε πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια για το γκανγκστερικό δράμα και συγκέντρωσε 64 εκατομμύρια προβολές κατά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της κυκλοφορίας της. Ποτέ δεν θα ξέρουμε πόσα από τα 64 εκατομμύρια τηλεθεατών είδαν ολόκληρη τη ταινία, καθώς διαρκούσε 3μιση ώρες, αλλά ο Σκορσέζε ήταν σαφώς δυνατό χαρτί για το Netflix, καθώς εκατομμύρια ενδιαφέρθηκαν αρκετά για την ταινία.

«Ο Ιρλανδός»

Και οι 10 ταινίες κυκλοφόρησαν τα τελευταία τρία χρόνια – οι περισσότερες τους τελευταίους 12 μήνες – και οι περισσότερες είναι δράσης ή κωμωδίες, όπως το «Πρόσκληση για φόνο», με την Τζένιφερ Άνιστον και τον Άνταμ Σάντλερ.

«Πρόσκληση για φόνο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDuffy: Η ταινία «365 μέρες» του Netflix εξωραΐζει το βιασμό12.09.2018

Δείτε την λίστα των ταινιών με τις περισσότερες προβολές:

1. «Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση» – 99 εκατομμύρια
2. «Με τα μάτια κλειστά» – 89 εκατομμύρια
3. «Σπένσερ: Εμπιστευτικό» – 85 εκατομμύρια
4. «6 Underground» – 83 εκατομμύρια
5. «Πρόσκληση για φόνο» – 73 εκατομμύρια
6. «Ο Ιρλανδός» – 64 εκατομμύρια
7. «Τριπλό σύνορο» – 63 εκατομμύρια
8. «Η Λάθος Μίσι» – 59 εκατομμύρια
9. «Η Πλατφόρμα» – 56 εκατομμύρια
10. «Ο Τέλειος Συνοδός» – 48 εκατομμύρια

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b