MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΊΚΑΙΡΑ

Ο Τομ Χανκς για την εμπειρία του με τον κορονοϊό: “Πονούσα και αισθανόμουν εξαντλημένος”

O αγαπητός ηθοποιός Τομ Χανκς, ένας από τους πρώτους Χολυγουντιανούς ηθοποιούς που διαγνώστηκε με covid-19, μίλησε για την περιπέτεια του με τον ιό.

Monopoli Team

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τομ Χανκς μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα για την προώθηση της νέας του ταινίας, “Greyhound”, και η περιγραφή του είναι συγκλονιστική.

Όταν τον Μάρτιο ο Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον ανακοίνωσαν ότι είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό, ήταν από τους πρώτους που είχαν δηλώσει δημόσια ότι νοσούσαν. Τότε βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μίας ταινίας με θέμα τη ζωή του Έλβις και είχαν δηλώσει χαρακτηριστικά: “Νιώσαμε κουρασμένοι, σαν να είχαμε αρπάξει κρύωμα, καθώς και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε που και που ρίγος. Λίγο πυρετό επίσης. Έτσι, κάναμε το σωστό και εξεταστήκαμε για κορονοϊό, οπότε θα παραμείνουμε σε καραντίνα όσο χρειαστεί.”

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας του, ο διάσημος ηθοποιός μάς κρατούσε συχνά ενήμερους για την κατάσταση του ιδίου και της Γουίλσον, μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, έδωσε αίμα για να βοηθήσει την έρευνα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Το αγαπημένο ζευγάρι: Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Το αγαπημένο ζευγάρι: Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Πώς περιέγραψε την μάχη με τον κορονοϊό

“Όταν ανακοινώσαμε ότι έχουμε κορονοϊό, γίναμε η ένδειξη για καθετί σχετικό με τον covid-19” δήλωσε ο Τομ Χανκς. Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχουν βιώσει κάποια “παρενέργεια” ή απομεινάρια από τον ιό. “Το δύσκολο κομμάτι του ιού κράτησε περίπου δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετική αντίδραση στον ιό” απάντησε ο ηθοποιός, όταν ερωτήθηκε για την εμπειρία του με τον κορονοϊό.

Όσον αφορά την σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ο Χανκς δήλωσε ότι “έχασε  κάθε αίσθηση γεύσης και όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, καθώς και πολύ υψηλότερο πυρετό“, ενώ η ίδια είχε δηλώσει ότι “σερνόταν για να πάει στην τουαλέτα”.

Ο ίδιος ο Τομ Χανκς “είχε φοβερούς πόνους στο σώμα του, ένιωθε κουρασμένος όλη την ώρα και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί σε κάτι για πάνω από 12 λεπτά”, όπως δήλωσε στην συνέντευξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Χρυσές Σφαίρες, η πολιτογράφηση και η Ελλάδα του Τομ Χανκς12.09.2018

Πάντως, ο αγαπητός ηθοποιός παραμένει αισιόδοξος και δίνει το δικό του μήνυμα: “Το μόνο που έχουμε σαν άνθρωποι είναι το χτες, το σήμερα και το πάντα. Αυτό έχουμε και μπροστά στις κρίσεις που βιώνουμε όλοι αυτή τη στιγμή, από τον covid-19 και την δολοφονία του George Floyd μέχρι και την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τι έχουμε στο οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε πίστη; Λοιπόν, μπορούμε να έχουμε μία κατανόηση του χτες, ένα σχέδιο για το σήμερα και ελπίδα για το αύριο και για πάντα”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b