MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ

Ανοίγουν τα σύνορα της Ελλάδας με την Μεγάλη Βρετανία

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, η χώρα μας θα ανοίξει τα σύνορα της με την Μεγάλη Βρετανία

Monopoli Team

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε ότι τα σύνορα με την Μεγάλη Βρετανία θα ανοίξουν ξανά από τις 15 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι Βρετανοί τουρίστες θα μπορέσουν να επισκεφτούν τη χώρα μας με απευθείας πτήσεις, κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατό.

«Σε συνεργασία με βρετανική κυβέρνηση και κατόπιν εισήγησης των ειδικών, η κυβέρνηση ανακοινώνει την επανάληψη των απευθείας πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας, από τις 15 Ιουλίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Όσο για τη Σουηδία, άλλη μία χώρα που περιλαμβάνεται στην “μαύρη λίστα”, δηλαδή στη λίστα με τις χώρες που δεν επιτρέπεται να προσεγγίσουν την Ελλάδα με απευθείας πτήση, ο κ. Πέτσας δήλωσε:  “Για τη Σουηδία παρακολουθούμε τα επιδημιολογικά δεδομένα και θα προβούμε σε ανακοινώσεις ανάλογα με την εξέλιξή τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρισμός: Ποιες χώρες και αεροδρόμια βρίσκονται στη “μαύρη λίστα” του EASA12.09.2018

Μέχρι πρόσφατα, η Μεγάλη Βρετανία ήταν επίσης στη “μαύρη λίστα” με τις χώρες που παρουσιάζουν υψηλό κίνδυνο μετάδοσης του covid-19.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b