MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Vassilikos live, θερινό σινεμά και άλλες δράσεις στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει για την εβδομάδα 29/06-05/07 μια σειρά εκδηλώσεων και διαδικτυακών δραστηριοτήτων, με συναυλίες, θερινό σινεμά, «Αναγνώσεις» λογοτεχνικών έργων και πολλές ακόμη δράσεις.

ΚΠΙΣΝ
Vassilikos | Φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου
Monopoli Team

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανακοινώνει το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 29/06-05/07, προσφέροντας μια πληθώρα εκδηλώσεων και διαδικτυακών δραστηριοτήτων. Συναυλίες με περιορισμένο αριθμό θεατών, θερινό σινεμά, διαδικτυακές «Αναγνώσεις», αθλητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε είτε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας, είτε με τη φυσική μας παρουσία στον χώρο του ΚΠΙΣΝ.

#snfccAtHome – music: Vassilikos – Κολάζ ΚΠΙΣΝ

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Vassilikos θα εμφανιστεί σε μια από τις πρώτες ζωντανές συναυλίες αυτού του καλοκαιριού. Μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, ο Vassilikos θα παρουσιάσει στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ το «Κολάζ», μια μουσική αναδρομή της πορείας του με διαφορετικές εκτελέσεις των καλύτερων στιγμών του. 

Η δυνατότητα παρακολούθησης της συναυλίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου (10€ και 5€ μειωμένο), ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τη συναυλία διαδικτυακά στη σελίδα snfcc.org/vassilikos, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube, την Πέμπτη 02/07 στις 21.00.

Park Your Cinema

«Φρανκενστάιν Τζούνιορ» (1974)

Για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι, το πολυαγαπημένο πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ Park Your Cinema σας προτείνει κλασικές ταινίες ρεπερτορίου. Ο εγγονός του φημισμένου Δρ. Frankenstein φτάνει στην Τρανσυλβανία με σκοπό να ερευνήσει τις πρακτικές του δεύτερου επάνω στη νεκρανάσταση, ώστε να αποκαταστήσει το όνομα και τη φήμη του. Θα ανακαλύψει τα αρχεία και το εργαστήριο του παππού του, αλλά για να ολοκληρώσει τα σχέδιά του θα χρειαστεί… ένα πτώμα! Ο Brooks υπογράφει το απόλυτο homage στα θρυλικά φιλμ του James Whale από τα 30’s, χαρίζοντάς μας τη σημαντικότερη σινεφιλική παρωδία που έγινε ποτέ.

*Παρασκευή 03/07 | 21.00, Ξέφωτο | Είσοδος Ελεύθερη |Περισσότερες πληροφορίες: snfcc.org/frankenstein

«Μπαμπούλες Πανεπιστημίου» (2013)

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. Ο Mike και ο Sully, αμοιβαία αντιπαθείς πρωτοετείς στην Ανώτερη Σχολή Φοβιστών, αποτυγχάνουν στις εξετάσεις μετά από «ζημιά» εις βάρος της Κοσμήτορα. Θα ξαναγίνουν δεκτοί στην τάξη μόνο αν κερδίσουν διαγωνισμό – θεσμό, συμπράττοντας απρόθυμα ως μέλη αδελφότητας. Το prequel του υπερεπιτυχημένου «Μπαμπούλας Α.Ε.» μας πηγαίνει πίσω στα κολεγιακά χρόνια των δύο ηρώων που… μόνο τρομάρες δεν προκάλεσαν στο παιδικό κοινό.

*Σάββατο 04/07 | 21.00, Ξέφωτο | Είσοδος Ελεύθερη | Περισσότερες πληροφορίες: snfcc.org/monsters

«Παρόντες» ΚΠΙΣΝ

Από το Σάββατο 20 Ιουνίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου το ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί στην περίμετρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος τη μεγάλη φωτογραφική έκθεση του δημοσιογραφικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού iMEdD με τίτλο «Παρόντες». Πρόκειται για 43 έργα φωτορεπορτάζ που κατέγραψαν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ και αποτυπώνουν την καθημερινότητα την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την επιστροφή στην «κανονικότητα».

*20 Ιουνίου 2020 έως 30 Σεπτεμβρίου 2020 | Περισσότερες πληροφορίες: snfcc.org/ekdiloseis/parontes

Αναγνώσεις – παιδικό βιβλίο: Πηνελόπη Σ. Δέλτα – Τρελαντώνης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση συνοδεύουν τέσσερα έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο ζωγράφος Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

*Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 02/07. Ακούστε όλα τα επεισόδια της σειράς εδώ.

Άθληση στο Πάρκο

Τα προγράμματα αθλητισμού και ευεξίας επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μειωμένο αριθμό συμμετοχών και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Βελτιώνουμε την αντοχή, την ενδυνάμωση και την ισορροπία με Μat Pilates, Yoga, «Άσκηση και Μνήμη», «Άθληση στην 3η ηλικία», Qigong, Tai Chi και SNFCC Running Team. Ανακάλυψε το ταλέντο σου στον αθλητισμό και τα νέα πρoγράμματα Fit Kids και Football Skills.

*Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή | Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η κυρία Βλεφαρίδου φεύγει διακοπές ΚΠΙΣΝ

Η κυρία Βλεφαρίδου δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αγγελική, η οποία την ενημερώνει ότι ο κύκλος των καλλιτεχνικών εργαστηρίων έφτασε στο τέλος του. Επιτέλους, είναι ώρα για διακοπές! Η Ζωγραφιά παίρνει το τροχόσπιτό της και ξεκινάει για το νησί του Μούφι Σούφι. Ξαφνικά… πικγκ μποπ ροκ κ κ πφςςςς… το τροχόσπιτο απότομα σταματάει έξω από ένα κάμπινγκ.  Ένας καινούργιος φίλος, ο Σούπερ-Χίπης, όχι μόνο θα το επισκευάσει, αλλά θα το μετατρέψει και σε… θέατρο σκιών! Έτσι, η κυρία Βλεφαρίδου, με τη βοήθεια των παιδιών, θα δημιουργήσει φιγούρες από χαρτί για να κάνουν μια παράσταση. Η παράσταση ολοκληρώνεται με μια έκπληξη κι ένα αυθόρμητο αποχαιρετιστήριο τραγούδι.

*Δείτε το βίντεο εδώ.

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά ΚΠΙΣΝ

Ανακαλύψτε δραστηριότητες εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: Εργαστήρια με αφορμή τον Τρελαντώνη, Hip-hop και… άλλες μουσικές για παιδιά στο σπίτι,  Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

*Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b