MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
12
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Η 21η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής σε ζωντανή μετάδοση από την Τεχνόπολη

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 21η συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου.

Monopoli Team

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και χάρη στην ισχυρή θέληση και την συντονισμένη προσπάθεια δημόσιων και ιδιωτικών φορέων απ’ όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για 21η συνεχόμενη χρονιά, σε πείσμα των καιρών, αυτή τη φορά μέσω διαδικτύου.

26 πόλεις από την Ελλάδα και, για πρώτη φορά, 12 πόλεις της Ευρώπης (Αθήνα, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Κρακοβία, Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Λιουμπλιάνα, Λισσαβόνα, Πράγα και Σκόπια) ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν έναν μουσικό μαραθώνιο 10 ωρών που θα μεταδοθεί ζωντανά σε multicast για να το παρακολουθήσεις απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι! Στις 21 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας την 2η Athens Music Week, συντονιστείτε στην μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής!

Μία online μουσική γιορτή που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και  Ευρώπη

Ζωντανές ή μαγνητοσκοπημένες συναυλίες -από κλασική, jazz, παραδοσιακή μέχρι pop, rock και funk– μας μεταφέρουν στα πιο εμβληματικά μα και… απρόσμενα σημεία ολόκληρης της γηραιάς ηπείρου. Από τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου ή τη βίλα του Άγγελου Σικελιανού στη Συκιά Κορινθίας και τα ιστορικά σοκάκια της Ξάνθης, τη σκυτάλη παίρνουν οι ρεμπέτες του ναυπηγείου Ταρσανάς στη Σύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthens Music Week 2020: Το μουσικό συνέδριο επιστρέφει στην Τεχνόπολη σε…phygital εκδοχή12.09.2018

Μέσα από την online αυτή μουσική γιορτή, θα περάσουμε ακόμα από την κοιλάδα του Αχελώου ως τη γέφυρα Cobblers της Λιουμπλιάνα, από τη λίμνη Κρεμαστών στα Άγραφα ως την ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου στο Βερολίνο, από τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου ως το πλωτό θέατρο της Βουδαπέστης, κι από την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι στα μουσικά στενά της Λισσαβόνας και τους κήπους του Μάντσεστερ, ενώ θα καταλήξουμε σε ένα μοναδικό πάρτι σε μια ταράτσα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη

Mica Eio

Η Αθήνα, στις 21 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας την Athens Music Week, εκπέμπει από τα 30 μέτρα ύψος και το Παρατηρητήριο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ένα ιστορικό τοπόσημο με θέα 360 μοιρών. Εκεί θα βρεθούν τρία ξεχωριστά σχήματα για να μας παρουσιάσουν ό,τι πιο φρέσκο έχει να επιδείξει η αθηναϊκή σκηνή. Θα απολαύσουμε το urban κουαρτέτο των Tfatfy και τα eastern jazz/funk μονοπάτια στα οποία περιπλανιέται, την παραγωγό και vocalist Mica Eio μαζί με τον μοναδικό ήχο της, αλλά και τη world jazz performer Αγγελική Τουμπανάκη με το πολυσυλλετικό project της «CrossOvers: από την παράδοση στη σύγχρονη φόρμα». Μην τους χάσετε!

Οι Tfatfy από την Αθήνα σε όλη την Ευρώπη

Όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν από τα ψηφιακά κανάλια της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Οι λεπτομέρειες για την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης και για όλο το Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καλλιτέχνες:

Αθήνα με τους TfatfyΑγγελική ΤουμπανάκηMica Eio  / Βερολίνο με τον JunkECat / Βουκουρέστι με τον Manuel Riva / Βουδαπέστη με τους Goodbye Darjeeling /  Λισαβόνα με τους MURAIS / Λιουμπλιάνα με τους Pantaloons /  Μάντσεστερ με τους Diving Station / Πράγα με τους Teepee /  Σκόπια με τους Foltin / Κωνσταντινούπολη με τον HeyDouglas
*Περισσότεροι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b