MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Οι Claire Foy και Matt Smith από το The Crown, σε μια live stream παράσταση

Οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Lungs», που θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση και μπορείτε να την απολαύσετε από το σπίτι.

Monopoli Team

Η Claire Foy και ο Matt Smith έγιναν γνωστοί παγκοσμίως, με την συμμετοχή τους στη σειρά «The Crown» του Νetflix, στους ρόλους της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας και του Δούκα του Εδιμβούργου, Φιλίππου.

Η Claire Foy και ο Matt Smith στο The Crown.

Οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν για δεύτερη φορά μαζί επί σκηνής, στην παράσταση «Lungs», που θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο, στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου. Οι ηθοποιοί θα βρίσκονται σε απόσταση, τηρώντας τον κανόνα του social distancing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής: 15 προτάσεις για να δείτε σήμερα online12.09.2018

Η παραγωγή του έργου του Duncan Macmillan, που θα προβάλεται μέσω webcam, θα παρουσιάζεται ζωντανά στο κοινό κάθε βράδυ, από το θέατρο. Μετά την παράσταση, ο χώρος του θεάτρου θα παρουσιάζει αναγνώσεις του έργου από το άδειο αμφιθέατρο του, ξανά τηρώντας τους κανόνες social distancing.

Aπό την πρώτη παράσταση του Lungs. © Helen Maybanks.

Κάθε παράσταση και κάθε ανάγνωση του έργου θα μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 1000 άτομα, αριθμός που θα θυμίζει το καθιερωμένο μέγεθος χωρητικότητας κοινού. Η τιμή των εισιτηρίων θα κυμαίνεται μεταξύ 10 και 65 λιρών, ωστόσο η παραγωγή ζητά η οικονομική αυτή συνεισφορά να θεωρηθεί ως δωρεά.

Η παράσταση «Lungs» θα προβληθεί κάποιες ημέρες μέσα στον Ιούνιο, ενώ συγκεκριμένα οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα. 

Η Foy και ο Smith εμφανίστηκαν αρχικά στο έργο του Macmillan το περασμένο φθινόπωρο, με τη Foy να κερδίζει το βραβείο «WhatsOnStage» για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία.

Πρόβες στο θέατρο Old Vic.

Οι άνθρωποι του θεάτρου περιέγραψαν την παράσταση, ως «ένα συναρπαστικό δημιουργικό πείραμα και επίσης ζωτικής σημασίας για την αναζωογόνηση του box office τώρα που οι πηγές εσόδων έχουν εξαλειφθεί εντελώς».

Βρείτε την παράσταση εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b