MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
REUNION

Το καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, σε ένα διαδικτυακό reunion

Ο Ίαν Μακέλεν, ο Ορλάντο Μπλουμ, ο Ελάιτζα Γουντ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που απάρτιζαν το καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, θα συμμετέχουν στην επανένωση της χρονιάς.

Monopoli Team

Το καστ της επιτυχημένης τριλογίας φαντασίας, «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», επανενώνεται σε ένα βίντεο, το οποίο θα κυκλοφορήσει online, την Κυριακή 31 Μαΐου.

Η επανένωση θα αποτελεί μέρος του σόου Reunited Apart στο YouTube κανάλι του ηθοποιού Τζος Γκαντ. Το συγκεκριμένο σόου, συνηθίζει να επανενώνει ηθοποιούς από καστ κλασικών ταινιών, που έχουν αφήσει ιστορία στην ποπ κουλτούρα.

H ανακοίνωση στο Instagram του Ντόμινικ Μόναχαν, που είχε τον ρόλο του χόμπιτ, Μέρι, στην διάσημη τριλογία.

Στην επανένωση του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα συμμετέχει όλο το καστ: Ο Ίαν Μακέλεν (Γκάνταλφ), ο Ελάιτζα Γουντ (Φρόντο), ο Βίγκο Μόρτενσεν (Άραγκορν), ο Ορλάντο Μπλουμ (Λέγκολας), ο Άντι Σέρκις (Γκόλουμ), η Λιβ Τάιλερ (Άργουιν), ο Σον Άστιν (Σαμ), ο Σον Μπιν (Μπόρομιρ), και πολλοί άλλοι.

Ο Σερ Ίαν Μακέλεν, στον ρόλο του μάγου Γκάνταλφ.

Επίσης, θα συμμετέχει και ο σκηνοθέτης της τριλογίας και βραβευμένος με Όσκαρ, Πίτερ Τζάκσον, ενώ οι μόνοι ηθοποιοί που θα λείπουν, είναι ο Κρίστοφερ Λι, που έχει φύγει από τη ζωή, και κάποιοι δευτερεύοντες χαρακτήρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ John Krasinski μοιράζεται καλές ειδήσεις στο YouTube, με διάσημους καλεσμένους!12.09.2018

Σε ένα βίντεο που ανακοίνωνε το επεισόδιο, ο Tζος Γκαντ απευθύνθηκε στον Σον Άστιν, ο οποίος έπαιζε το πιστό χόμπιτ και φίλο του Φρόντο, Σαμ, για να τον πείσει να πραγματοποιήσει μια βιντεοκλήση στον Ελάιτζα Γουντ.

Ο Ελάιτζα Γουντ και ο Σον Άστιν, στους ρόλους των χόμπιτ, Φρόντο και Σαμ.

Το υπόλοιπο καστ εμφανίζεται στο τέλος του βίντεο, ανακοινώνοντας ότι η επανένωση θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Μαΐου, στις 5 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο (7 μ.μ. σε ώρα Ελλάδος) στο κανάλι του Γκαντ στο YouTube.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης εδώ:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b