MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE SHOW

Ο John Krasinski μοιράζεται καλές ειδήσεις στο YouTube, με διάσημους καλεσμένους!

Brad Pitt, Jonas Brothers, Emily Blunt, Billie Eilish είναι μερικοί από τους celebrities που συμμετέχουν στο show «Some Good News» του John Krasinski στο Youtube.

Monopoli Team

O Αμερικανός ηθοποιός John Krasinski έγινε γνωστός ως Jim Halpert από την επιτυχημένη κωμική σειρά The Office. Επίσης, πολλοί μπορεί να τον γνωρίζετε ως δημιουργό του A Quiet Place, του «ήσυχου» θρίλερ που σάρωσε ταμεία παγκοσμίως το 2018, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την σύζυγό του, Emily Blunt. Φέτος, η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε στο σίκουελ της ταινίας να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, λόγω της κατάστασης.

Aπό την ταινία A Quiet Place, με την Emily Blunt

«Some Good News»

Ο John Krasinski λοιπόν, όσο βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα, παρέα με την σύζυγό του Emily, και τις 2 τους κόρες, αποφάσισε να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του, δημιουργώντας ένα show στο ΥouTube, με τίτλο «Some Good News». Πηγαίνοντας κόντρα στις θλιβερές ειδήσεις που προβάλλουν τους τελευταίους μήνες τα media, ο ηθοποιός δημιούργησε το σόου για να προβάλει μόνο ευχάριστες και αστείες ιστορίες ή ειδήσεις.

Μάλιστα, ζήτησε από τους ακολούθους του στο Τwitter, να μοιραστούν όλα όσα τους έκαναν να γελάσουν ή να χαμογελάσουν, μαζί του. Μέχρι στιγμής, έχουν προβληθεί 4 επεισόδια του σόου στο κανάλι του στο YouTube, με το πρώτο επεισόδιο να έχει φτάσει τις 17.000.000 προβολές, από τις 29 Μαρτίου που ανέβηκε.

Το πρώτο επεισόδιο

Το πρώτο επεισόδιο είχε ως αποκορύφωμα την επανένωση του ηθοποιού με τον φίλο και συνάδελφό του, Steve Carell, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο υπερ-επιτυχημένο «The Office». Οι δυο κωμικοί συζήτησαν και αναπόλησαν στιγμές τους από τα γυρίσματα της σειράς, η οποία γιόρτασε εκείνη την εβδομάδα τα 15 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση.

Το δεύτερο επεισόδιο

Στο δεύτερο επεισόδιο που ανέβηκε στις 6 Απριλίου, ο John Krasinski, με την βοήθεια του καστ από το θεατρικό μιούζικαλ «Hamilton» και τον Lin Manuel Miranda, τραγούδησαν σε μια μικρή θαυμάστρια τους, τα αγαπημένα της τραγούδια από το μιούζικαλ. Επίσης, εμφανίστηκε και η διάσημη ηθοποιός και σύζυγός του, Emily Blunt, για να χαιρετήσει την μικρή κοπέλα.

Το τέταρτο επεισόδιο

Η καλύτερη στιγμή του σόου ήταν στο τέταρτο επεισόδιο, που ανέβηκε στις 20 Απριλίου και έχει ήδη φτάσει τις 5.000.000 προβολές. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Krasinski επιχειρεί να δημιουργήσει έναν διαδικτυακό σχολικό χορό, για τα παιδιά που έχασαν το λεγόμενο πάρτι αποφοίτησης το 2020, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το κλείσιμο των σχολείων. Έτσι, ο ηθοποιός φόρεσε πολύχρωμα γυαλιά, στόλισε το δωμάτιο και έλαβε χρέη…DJ στο πάρτυ. Στον διαδικτυακό χορό συμμετείχε και ο ράπερ Chance, ο ηθοποιός Rainn Wilson, που έπαιζε επίσης στο The Office, οι Jonas Brothers, το εφηβικό είδωλο της ποπ μουσικής, Billie Eilish και ο αδερφός της Finneas. Μάλιστα, στο επεισόδιο εμφανίστηκε ως γκεστ, και ο Brad Pitt, στον ρόλο…μετεωρολόγου, σχολιάζοντας τον καιρό με μία φράση: «Είναι καλός».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b