MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Rain On Me: Η Lady Gaga και η Ariana Grande επιστρέφουν με το pop τραγούδι της χρονιάς

Μετά τη συνεργασία της με τον Justin Bieber, η Ariana Grande επιστρέφει με ένα δυνατό pop κομμάτι από το νέο άλμπουμ της Lady Gaga.

Monopoli Team

Η Lady Gaga και η Ariana Grande ένωσαν τις φωνές τους για την pop συνεργασία της χρονιάς, το “Rain On Me”! Πρόκειται για ένα ανεβαστικό pop τραγούδι που μιλά για τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Το κομμάτι θα συμπεριλαμβάνεται στον νέο δίσκο της Lady Gaga, με τίτλο Chromatica, που θα κυκλοφορήσει 29 Μαϊου από την Interscope.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ “παλιά” Lady Gaga επιστρέφει με ολοκαίνουριο άλμπουμ12.09.2018

Στο νέο τραγούδι τους, οι pop stars μπορεί να φαίνεται πως μιλούν για.. κακά καιρικά φαινόμενα, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν λόγο για την αναζωογονητική πλευρά της κατάστασης που ζούμε τώρα. “Πρέπει να ζήσω την αλήθεια μου, να μην περιοριστώ/Για να μη χάσω το μυαλό μου” τραγουδά η Ariana Grande.

Πρόσφατα, μίλησαν για τη συνεργασία τους στην εκπομπή του Zane Lowe, που θα κυκλοφορήσει σήμερα Παρασκεύη 22 Μαϊου. “Συνδεθήκαμε αμέσως και ήταν καταπληκτική” δήλωσε η Lady Gaga, ενώ η Ariana πρόσθεσε: “Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μέρος ενός τραγουδιού που έφερε πίσω το χορευτικό, καθαρό pop. Ένιωσα πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να μπω στον κόσμο της έστω και λίγο.”

Το “Rain On Me” έρχεται μετά το “Stupid Love“, με το οποίο η Lady Gaga αποκάλυψε τον νέο της δίσκο, Chromatica. Εκτός από την Ariana Grande, σε αυτό τον δίσκο θα συμμετέχουν επίσης ο Elton John, καθώς και το K-Pop συγκρότημα Blackpink. Το 6ο άλμπουμ της Gaga θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο, αλλά λόγω του κορονοϊού αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει τελικά τον Μάιο.

Ακούστε το νέο τους τραγούδι εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b