MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Stuck With U: Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα Γκράντε ενώνουν τις φωνές τους στη συνεργασία της χρονιάς!

Οι Justin Bieber και Ariana Grande, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν τη δυναμική μπαλάντα “Stuck With U” για φιλανθρωπικό σκοπό.

Monopoli Team

Οι δύο μεγαλύτεροι pop stars της εποχής μας, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η  Αριάνα Γκράντε, ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν τη δυναμική μπαλάντα ‘Stuck With U’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBillie Eilish, The Weeknd και άλλοι καλλιτέχνες, φτιάχνουν μάσκες για καλό σκοπό!12.09.2018

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις και τα streams του ‘Stuck With U’, θα δοθούν στο ίδρυμα First Responders Children’s Foundation.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Αριάνα ζήτησαν από τον κόσμο να γίνει μέρος του music video του τραγουδιού. Έτσι, αυτοί έστειλαν τα δικά τους βίντεο με τις καθημερινές στιγμές τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Πρόκειται σίγουρα για την συνεργασία της χρονιάς, καθώς το βίντεο έχει προβληθεί ήδη από 2 εκατομμύρια θεατές!

Δείτε το official music video για το ‘Stuck With U’, εδώ:

Οι fans που έχουν συμπεριληφθεί στο βίντεο ανήκουν σε οικογένειες νοσηλευτών και εργαζομένων υγείας σε νοσοκομεία της περιοχής του Los Angeles, που αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη κατά του κορονοϊού.

Στο βίντεο, όμως, κάνουν την εμφάνιση τους και πολλοί αγαπημένοι μας καλλιτέχνες. Βλέπουμε τη Demi Lovato, τον Chance the Rapper, τον Kanye West και την Kim Kardashian, τον Michael Buble και τον γιό του Will Smith, Jaden. Εμφανίζονται και διασημότητες όπως η Kylie και η Kendall Jenner, και η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, Hailey Baldwin.

Δείτε τα πανέμορφα έργα των fan τους για το νέο τους τραγούδι!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b