MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο Τριανόν

Η stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά», με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, επανέρχεται στον κινηματογράφο Τριανόν, από τις 3 Ιουνίου 2020.

Monopoli Team

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, μας δίνει ραντεβού τις Τετάρτες του Ιουνίου στον open air κινηματογράφο Τριανόν που ανοίγει και φέτος την οροφή του και μετατρέπεται σε θερινό στο κέντρο της πόλης, με την Stand up Comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά». 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η sold out παράσταση που ξεκίνησε τον χειμώνα και διακόπηκε λόγω τον περιοριστικών μέτρων για την πανδημία μεταφέρεται ανανεωμένη στο Τριανόν τηρώντας όλα τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή, όπως το όριο πληρότητας 40% των καθισμάτων – 135 δηλαδή – ώστε να τηρούνται οι ανάλογες αποστάσεις μεταξύ τον θεατών, τους ειδικούς κανόνες για τους χώρους υγιεινής, την ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού κ.α.

Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο: «Τουραντότ», «Αΐντα» και άλλες παραγωγές στον νέο κύκλο online προβολών12.09.2018

Open up: Οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστοφόρου Ζαραλίκου. Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ». Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Χριστόφορος Ζαραλίκος

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Τιμή εισιτηρίου Θέασης: 12€ | Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 8€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 3 έως 24 Ιουνίου 2020
Πληροφορίες: Προπώληση στα Ταμεία του Τριανόν και στο Viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Πληροφορίες Χώρου: cine ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων, Αθήνα | Tηλ.: +30 210 8215469 | Email: [email protected] | www.trianon.gr | https://www.facebook.com/cinetrianon
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b