MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

In the House: Συναυλία της Katy Perry, μαγειρική με τον.. Snoop Dogg και πολλά άλλα σε ένα livestream

Η Κέιτι Πέρι και ο Τζον Λέτζεντ τραγουδούν, ο Snoop Dogg.. μαγειρεύει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα σε ένα τριήμερο livestream event από την εφαρμογή Houseparty.

Monopoli Team

Η Katy Perry και ο John Legend είναι μερικά μόνο από τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο μεγάλο τριήμερο event της εφαρμογής Houseparty, με τίτλο “In the House“. Το event θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Μαϊου και θα περιλαμβάνει συναυλίες, μαθήματα μαγειρικής, ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα με παραπάνω από 40 διασημότητες.

Η Katy Perry θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι “Daisies”, ενώ θα δώσει και ένα μάθημα στο πώς να παίξετε με πιάνο το συγκεκριμένο τραγούδι. Ο John Legend, καθώς και το συγκρότημα Chvrches θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKaty Perry: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ και ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα!12.09.2018

Από την άλλη, οι επίσης μουσικοί Snoop Dogg και 2 Chainz, αλλά και η ηθοποιός Zooey Deschanel θα μας δείξουν πώς να μαγειρέψουμε κι εμείς τις αγαπημένες τους συνταγές! Η Alicia Keys και η  personal trainer Jeanette Jenkins θα μας κάνουν ένα μισάωρο μάθημα γυμναστικής, ενώ η Keys στη συνέχεια θα ξεκινήσει ένα πάρτι καραόκε. Η Dua Lipa θα ..αντιδράσει σε βίντεο των θαυμαστών της!

“Η σειρά In The House θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε τα livestream του Houseparty, ενώ μιλάτε με τους φίλους σας στο chat” εξήγησε ο διευθυντής της δημοφιλούς εφαρμογής Houseparty. “Θέλουμε να φέρουμε πίσω τα ραντεβού στη θέαση.. το αίσθημα του να κάθεσαι με τους φίλους ή την οικογένειά σου και να βλέπεις τηλεόραση ένα βράδυ Παρασκευής. Έτσι, καλέσαμε μερικούς από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες για να μας βοηθήσουν.”

Για να παρακολουθήσετε κι εσείς το event, αρκεί να “κατεβάσετε” την εφαρμογή Houseparty ή να παρακολουθήσετε online εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b