MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Katy Perry: Επιστρέφει με νέο άλμπουμ και ένα τραγούδι με δυνατό μήνυμα!

Με τίτλο “Daisies” το νέο τραγούδι της Katy Perry, από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της, περνά ένα πολύ επίκαιρο μήνυμα

Η Katy Perry στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της
Η Katy Perry στο βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της
Monopoli Team

Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με το τραγούδι “Never Worn White”, η Katy Perry επιστρέφει με ακόμα ένα τραγούδι και αυτή τη φορά θέλει να μεταφέρει ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Το “Daisies” που θα είναι και το πρώτο τραγούδι του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της, είναι μία δυναμική “ωδή” στην αντοχή του ανθρώπου σε δύσκολες εποχές. Η ίδια η Katy Perry εξηγεί ότι αντανακλά την σημασία του να μένεις “αληθινός και να ακολουθείς τον δρόμο που χάραξες για τον εαυτό σου.”

Το μήνυμα του τραγουδιού ενόψει της πανδημίας

“Έγραψα αυτό το τραγούδι πριν κάτι μήνες ως μία υπενθύμιση ότι πρέπει να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι, και να μη σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι” έγραψε στο Instagram. “Φυσικά, τον τελευταίο καιρό, με όλα αυτά που βιώνει ο πλανήτης μας, αυτό το τραγούδι πήρε άλλο νόημα για εμένα. Ελπίζω το Daisies να γίνει το soundtrack των μεγαλύτερων ονείρων σας, ειδικά αυτών που αφήσαμε πίσω μας”.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο πέμπτο άλμπουμ της Perry, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου. Η ανακοίνωση ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι η πανδημία δεν θα την σταματήσει από το να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ το 2020. “Πρέπει να μείνουμε δημιουργικοί” είχε πει.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b