MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

O Andy Serkis ή …Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών διαβάζει live το “Χόμπιτ” για καλό σκοπό!

Ο ηθοποιός Andy Serkis που έγινε γνωστός ως Γκόλουμ στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, θα διαβάζει το βιβλίο «The Hobbit» για περίπου 12 ώρες ασταμάτητα στο YouTube, για καλό σκοπό!

Monopoli Team

Ο Andy Serkis, ερμήνευσε το τρομαχτικό Γκόλουμ στις ταινίες «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ», που βασίζονται στα βιβλία του J.R.R. Tolkien.

Ο Andy Serkis και το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ανάγνωση σε ζωντανή μετάδοση

Σήμερα, Παρασκευή 8 Μαΐου, ο ηθοποιός θα διαβάσει σε ζωντανή μετάδοση στο YouTube, από το γραφείο του σπιτιού του, το βιβλίο «The Hobbit» (1937) και θα συνεχίζει να το διαβάζει ασταμάτητα, για περίπου 10-12 ώρες, όπως υπολογίζεται!

Δείτε την μετάδοση ζωντανά, εδώ.

O Andy Serkis σε σκηνή της ταινίας «The Hobbit»

Εκστρατεία για καλό σκοπό!

Ο ηθοποιός ανέλαβε μια εκστρατεία για συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα ωφελήσουν το βρετανικό σύστημα υγείας (NHS), που πολεμά την πανδημία του κορονοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Serkis είναι πρεσβευτής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Best Beginnings», ο οποίος εργάζεται για τη στήριξη μωρών, μικρών παιδιών, εγκύων, και νέων γονέων και στοχεύει στη μείωση της ανισότητας, για πάνω από έξι χρόνια. Ο «NHS Charities Together» είναι ο οργανισμός- ομπρέλα που συγκεντρώνει όλες τις επίσημες φιλανθρωπικές οργανώσεις των υπηρεσιών υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Tom Hardy διαβάζει παραμύθια για παιδικό κανάλι του BBC12.09.2018

Δήλωση του Αndy Serkis

Ο Serkis δήλωσε: «Τόσοι πολλοί από εμάς αγωνιζόμαστε μεμονωμένα κατά τη διάρκεια του lockdown. Ενώ οι καιροί είναι δύσκολoι, θέλω να σας μεταφέρω σε μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες φαντασίας που γράφτηκαν ποτέ, έναν 12ωρο μαραθώνιο πολυθρόνας σε όλη τη Μέση Γη, ενώ συγκεντρώνω χρήματα για δύο εκπληκτικά φιλανθρωπικά ιδρύματα που κάνουν εξαιρετική δουλειά αυτή τη στιγμή για να βοηθήσουν εκείνους που το χρειάζονται».

Μπορείς να κάνεις και εσύ μια δωρεά

Ο μαραθώνιος Χόμπιτ, ή «Hobbitathon», στριμάρει απευθείας από το YouTube, ενώ η καμπάνια έχει συγκεντρώσει ήδη τα μισά χρήματα από το ζητούμενο ποσό. Αν θέλετε και εσείς να στηρίξετε την εκστρατεία, με όποιο ποσό επιθυμείτε, επισκεφτείτε την σελίδα του GoFundMe.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b