MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Afrogreco: Ακούστε το νέο άλμπουμ του Jerome Kaluta

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του ηθοποιού και τραγουδιστή Jerome Kaluta, με τιτλο “Afrogreco”. Ακούστε το εδώ!

Afrogreco- Jerome Kaluta, φωτογραφία: Tom Papailiou
Monopoli Team

Μέσα στην πρωτόγνωρη πραγματικότητα που βιώνει ο πλανήτης σήμερα κυκλοφορούμε..ελεύθερα! Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα, ο Jerome Kaluta κυκλοφορεί το ολοκληρωμένο album του με τίτλο “Afrogreco.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 άλμπουμ + 1 τραγούδι που μόλις έκαναν την εβδομάδα μας πολύ καλύτερη12.09.2018

Με 11 τραγούδια, 5 γλώσσες, διάφορα είδη μουσικής μας καλωσορίζει στην “κουλτούρα” ενός Αφρικανού που εχει γεννηθεί στην Ελλάδα ή ενός Έλληνα με Αφρικανικές ρίζες.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ του Jerome Kaluta!

Το εξώφυλλο του άλμπουμ του Jerome Kaluta!

Σημαντική στιγμή μέσα στο άλμπουμ η συνεργασία του με 3 μοναδικούς καλλιτέχνες: 

Την θρυλική τραγουδίστρια Ελένη Ροδά, όπου έκανε remix με original sample από το παλιό τραγούδι της «Η ζωή μου» σε στίχους και μουσική του Τάκη Μπινιάρη.Την Βραζιλιάνικης καταγωγής τραγουδοποιό Κατερίνα Πολέμη όπου τραγούδισε μαζί της το Rail On του διεθνούς φήμης κονγκολέζου ερμηνευτή Papa Wemba. Η Κατερίνα Πολέμη μετέφρασε του στίχους του κομματιού στην βραζιλιάνικη γλώσσα ενώ οι κλασικοί στίχοι στα σουαχίλι τραγουδήθηκαν από τον Jerome Kaluta, καθώς είναι και μία από τις μητρικές του γλώσσες. Τον κουβανό μπασίστα  και τραγουδοποιό Yoel Soto σε μία αυθεντική latin παραγωγή του Jerome Kaluta με τίτλο Dinero”. Το κομμάτι έχει τραγουδηθεί στα ισπανικά και ελληνικά αντίστοιχα. 

Μπορείτε να κάνετε streaming για μία πρώτη ακρόαση κάνοντας κλικ εδώ!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b