MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Online αφηγήσεις αγαπημένων παραμυθιών από τους κουκλο-ήρωες της Παραμυθοχώρας

Ο πολυχώρος για παιδιά «Παραμυθοχώρα» φέρνει στις οθόνες μας online διηγήσεις αγαπημένων λαϊκών και κλασικών παραμυθιών, μέσω της τεχνικής «αφήγηση με κούκλες» της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου.

Παραμυθοχώρα
Monopoli Team

Η ψηφιακή σκηνή του πολυχώρου για παιδιά, «Παραμυθοχώρα» στο YouTube γίνεται τόπος «συνάντησης», όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα κουκλο-παραμύθια της Δευτέρας. Ο παππούς Ζαχαρίας και ο μικρός Θανάσης, οι νέοι κουκλο-ήρωες της Παραμυθοχώρας, διηγούνται τις πιο συναρπαστικές ιστορίες και ανοίγουν ένα παράθυρο στον κόσμο της φαντασίας και των παραμυθιών.

Παραμυθοχώρα

Οι πρώτες ιστορίες

Η «Παραμυθοχώρα» δίνει το πρώτο ραντεβού τη Δευτέρα 4 Μαΐου με τον παππού Ζαχαρία και το «Αρνίτσι μπίτσι» ενώ την Δευτέρα 11 Μαίου τη σκυτάλη θα πάρει ο μικρός Θανάσης με το «Ο Τζακ και η μαγική φασολιά». Τα παραμύθια θα ανεβαίνουν κάθε Δευτέρα στις 17:00 και θα είναι διαθέσιμα για 24 ώρες.

*Πατήστε εδώ για την πρώτη ιστορία «Αρνίτσι μπίτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕορτές Ραδιοφώνου: Νέες online αφηγήσεις παραμυθιών από τους ηθοποιούς του ΚΘΒΕ12.09.2018

Λίγα λόγια για τα κουκλο-παραμύθια

Ο παππούς Ζαχαρίας λατρεύει τα λαϊκά παραμύθια και κάθε φορά θα μας συστήνει και ένα καινούργιο μικρό θησαυρό από τη λαϊκή μας παράδοση ενώ ο μικρός Θανάσης προτιμά κλασικές και αγαπημένες ιστορίες. Κάθε εβδομάδα θα μας φέρνουν μέσα από την μοναδική τεχνική αφήγησης με κούκλες της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου κι ένα καινούργιο παραμύθι στο σπίτι μας.

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b