MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δημήτρης Λιγνάδης – Βασίλης Παπαβασιλείου: Live stream συζήτηση για την πανδημία

Το θέατρο Τόπος Αλλού και ο Νίκος Καμτσής θα πραγματοποιήσουν live streaming συζήτηση με τους Δημήτρη Λιγνάδη και Βασίλη Παπαβασιλείου, για τις κοινωνικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Monopoli Team

Βασίλης ΠαπαβασιλείουΔημήτρης Λιγνάδης. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διανοητής του θεάτρου και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και διευθυντής του Εθνικού θεάτρου. Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 (7.00 μμ) είναι καλεσμένοι του σκηνοθέτη Νίκου Καμτσή και του θεάτρου Τόπος Αλλού στις «Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους».

Περιεχόμενο της συζήτησης

Οι συνομιλητές, Δημήτρης Λιγνάδης, Βασίλης Παπαβασιλείου και Νίκος Καμτσής, με τον υπεύθυνο λόγο τους και τις έγκυρες απόψεις τους, θα επιχειρήσουν να ορίσουν το στίγμα του νέου ανθρώπου που γεννιέται μέσα σ΄ αυτήν την υγειονομική και κοινωνική πανδημία. Του μοναχικού ανθρώπου, του ανθρώπου που δεν αγγίζει και δεν αγγίζεται, δεν πλησιάζει και δεν πλησιάζεται, του ανθρώπου της «κατ’ οίκον εργασίας, εκπαίδευσης, διαβίωσης».

Δημήτρης Λιγνάδης

Θα επιχειρήσουν, επίσης, να κάνουν έναν απολογισμό. Μια που βρισκόμαστε σε αναγκαστική παύση και ακινησία ας σκεφτούμε: Τι κάναμε σωστά και τι λάθος, τι πήγε καλά και τι «στράβωσε». Η εμπειρία και η περιπέτεια αυτή πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί.

Η μετάδοση του live streaming θα γίνει μέσα από τη σελίδα του Τόπος Αλλού στο facebook την Κυριακή 3 Μαΐου 2020, στις 7.00 μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο: Δείτε τις παραστάσεις «Βοssa Nova» και «Φορτουνάτος» online12.09.2018

Οι προηγούμενες «Συναντήσεις» διαθέσιμες online

Οι προηγούμενες συναντήσεις με την Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη του προηγούμενου Σαββάτου και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαργιά της προ-προηγούμενης εβδομάδος βρίσκονται διαθέσιμες εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b