MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Jon Bon Jovi και Bruce Springsteen παίζουν live κατά του κορονοϊού

Μη χάσετε την online συναυλία των δύο θρύλων της ροκ, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν τη μάχη του Νιου Τζέρσει απέναντι στον κορονοϊό.

O Bruce Springsteen και ο Jon Bon Jovi σε παλαιότερη συναυλία τους
O Bruce Springsteen και ο Jon Bon Jovi σε παλαιότερη συναυλία τους
Monopoli Team

Οι δύο θρύλοι της ροκ, ο Bruce Springsteen και ο Jon Bon Jovi, θα είναι οι headliners μιας μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας για την στήριξη του New Jersey, μιας περιοχής που έχει πληγεί ίδιαίτερα από τον κορονοϊό.

Το all-star live, με τίτλο Jersey 4 Jersey, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος). Φυσικά, εκτός από τον Bon Jovi και τον Springsteen θα εμφανιστούν κι άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής που προέρχονται από το Νιου Τζέρσει.

Η pop star Halsey, ο Charlie Puth, ο βετεράνος της jazz Tony Bennett, η SZA, καθώς και οι ηθοποιοί Danny DeVito και Whoopi Goldberg είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο New Jersey Pandemic Relief Fund, ένα ταμείο για την ιατρική, κοινωνική και οικονομική στήριξη στις πιο ευάλωτες κοινότητες του Νιου Τζέρσει, που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Το event θα μεταδοθεί live από την Apple Music και τις εφαρμογές της AppleTV σε όλο τον κόσμο, αλλά και στο  SiriusXM app), καθώς και στα μεγαλύτερα κανάλια των ΗΠΑ. Εσείς μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Αυτή η συναυλία θα λάβει χώρα λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη συναυλία της Lady Gaga και του ΠΟΥ που κατάφερε να μαζέψει 120 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOne World-Together at Home: Οι καλύτερες στιγμές της συγκλονιστικής συναυλίας12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b