MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ONLINE

ΚΠΙΣΝ: Τζαζ συναυλία, θεατρικό αναλόγιο & διάλεξη για τον Πικάσο online

Αυτή την εβδομάδα, τo #snfccAtHome φέρνει τους ήχους της τζαζ στο σπίτι σας, μέσα από τον ηχογραφημένο κύκλο συναυλιών Jazz Chronicles, ένα ακόμα Θεατρικό Αναλόγιο από τη σειρά Παραβάσεις και μια μαγνητοσκοπημένη διάλεξη για τον Πικάσο.

Sugahspank! & The Swing Shoes
Monopoli Team

Θεατρικό Αναλόγιο από τη σειρά Παραβάσεις

Αυτήν την εβδομάδα, στις Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ, ο Νίκος Χατζόπουλος ζωντανεύει το διήγημα του πατέρα της λογοτεχνίας μυστηρίου και τρόμου Έντγκαρ Άλαν Πόε, Η Πτώση του Οίκου των Άσερ, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου, την Κυριακή 12/04 στις 19.00, εδώ. H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ.

Ηχογραφημένη συναυλία από τη σειρά συναυλιών Jazz Chronicles

Ο ηχογραφημένος κύκλος συναυλιών Jazz Chronicles του ΚΠΙΣΝ μάς παρουσιάζει τους Sugahspank! & The Swing Shoes feat. Irene Dimopoulou που έρχονται την Πέμπτη 09/04 στις 20.00 με παρεΐστικη ενέργεια και όρεξη για πειραματισμό. Στη συναυλία παρουσιάζεται μια ποικιλία από συνθέσεις και διασκευές τωνSugahspank! & The Swing Shoes.
Ακούστε την εδώ. H ηχογράφηση θα παραμείνει διαθέσιμη στο site του ΚΠΙΣΝ.

Μαγνητοσκοπημένη διάλεξη 

Ακόμη, τo #snfccAtHome μας ξαναφέρνει σε επαφή με το έργο του Πάμπλο Πικάσο μέσα από τη μαγνητοσκοπημένη διάλεξη “Ο Πικάσο πέρα από τον μύθο”, της καθηγήτριας Ιστορίας της Σύγχρονης Τέχνης Άντρης Μιχαή, η οποία θα μάς βοηθήσει να εμβαθύνουμε στο πολύπλευρο σύμπαν του μεγάλου ζωγράφου! Παρακολουθήστε την διάλεξη εδώ. 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Ολοκληρώθηκε το 2ο Women in Politics & Communication: Μια βραδιά για τις γυναίκες στην πολιτική και την επικοινωνία
Δράσεις
Full Moon Sleepover: Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος “ξενυχτάει” με μαραθώνιο ταινιών, silent disco πάρτι, yoga και άλλες δράσεις
Εκδηλώσεις
Free City: Συναυλίες, παραστάσεις, θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
«Μια άλλη Θήβα» σε καλοκαιρινή περιοδεία, ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη - Όσα θα κάνουμε σήμερα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #173: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
O Εμάνουελ Αξ συναντά την ΚΟΑ στο Ηρώδειο, η «Αντιγόνη» συνεχίζει στην Επίδαυρο - Όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Cine News
Between a Rock and a Hard Place: Το ντοκιμαντέρ του Θάνου Λυμπερόπουλου κάνει πρεμιέρα στο «Beyond Borders»
Εκδηλώσεις
H «Αντιγόνη» του Ούλριχ Ράσε ανοίγει την Επίδαυρο, οι Fontaines D.C. στην Πλατεία Νερού – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Cine News
Cine Fougaro: Κλασικές ταινίες που όλοι αγαπήσαμε σε μια σειρά θερινών προβολών με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Φεστιβάλ «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2025»: Οι δωρεάν εκδηλώσεις της εβδομάδας 27/6-3/7
Εκδηλώσεις
«Κακά σκηνικά» στην Πειραιώς 260, ο Michael Kiwanuka στο Ηρώδειο – Όσα θα κάνουμε σήμερα