MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Digital Theatre: Απολαύστε online θεατρικές παραγωγές απ’ όλο τον κόσμο

Το Digital Theatre σας δίνει τη δυνατότητα απεριόριστου streaming, των καλύτερων θεατρικών παραστάσεων του κόσμου.

Monopoli Team

Τι είναι το Digital Theatre

Το Digital Theatre είναι μια υπηρεσία streaming των καλύτερων θεατρικών παραστάσεων της παγκόσμιας σκηνής.

Συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα θέατρα της Μεγάλης Βρετανίας, ώστε να «συλλάβει» τις live θεατρικές παραστάσεις, σε αυθεντική μορφή, επί οθόνης. Χρησιμοποιώντας διαφορετικές γωνίες λήψης, καθώς και εξαιρετική ανάλυση και ήχο, μεταδίδει το συναίσθημα κάθε παραγωγής, στο διεθνές κοινό.

Τι περιέχει η βιβλιοθήκη του

Μερικές από τις πιο διάσημες παραστάσεις που προσφέρει το Digital Theatre είναι οι εξής: Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Μακμπέθ, Άμλετ, Βασιλιάς Ληρ, Μέσα στο δάσος, Η τρικυμία, Χένρι IV, Ιούλιος Καίσαρας, Σαλώμη, Δωδέκατη Νύχτα, Οιδίποδας, Οι τρεις αδερφές, Ο γλάρος, Αστείο Κορίτσι, κ.α.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Επίσης, θα βρείτε διάσημες όπερες, όπως η Τραβιάτα και ο Don Giovanni, καθώς και κινηματογραφημένες συναυλίες, όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα.

Μακμπέθ

Τέλος, το Digital Theatre περιλαμβάνει ταινίες, καθώς και μπαλέτα, όπως η Λίμνη των Κύκνων, η Άννα Καρένινα, ο Καρυοθραύστης και η Ωραία Κοιμωμένη. 

Άννα Καρένινα

Πως μπορείτε να απολαύσετε το περιεχόμενό του

Το Digital Theatre φέρνει την εμπειρία του live θεάτρου στο σπίτι σας, πολύ απλά και οικονομικά.

Υπάρχουν δυο τρόποι πρόσβασης στο περιεχόμενό του: Αν θέλετε απεριόριστη πρόσβαση στις τωρινές και μελλοντικές παραγωγές, μπορείτε να εγγραφείτε και να γίνετε μηνιαίος συνδρομητής, με 10 λίρες Αγγλίας (11.31 ευρώ). Αν δεν θέλετε να γίνετε μηνιαίος συνδρομητής, μπορείτε να νοικιάζετε online όποια παράσταση επιθυμείτε, για 2 μέρες, με 8 λίρες (9.05 ευρώ).

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site, εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b