MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV CONCERT

Διάσημοι αστέρες σε ένα tv concert για τους πληγέντες από τον κορονοϊό

Ο Elton John θα παρουσιάσει ένα tv concert στήριξης των πληγέντων και των οργανώσεων που μάχονται ενάντια στη νόσο COVID-19, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από τον χώρο της μουσικής.

Τηλεοπτική Συναυλία
Elton John
Monopoli Team

Στη μίας ώρας διάρκεια τηλεοπτική συναυλία για φιλανθρωπικό σκόπο, που θα παρουσιάσει ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Elton John και θα μεταδοθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox, χωρίς διακοπή για διαφημίσεις, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, θα συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Billie Eilish, η Alicia Keys, ο Billie Joe Armstrong, η Mariah Carey, ο Tim McGraw και οι Backstreet Boys.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά από το σαλόνι του σπιτιού τους, κινηματογραφημένοι είτε με τα κινητά τους, είτε με τη χρήση καμερών και άλλου διαθέσιμου εξοπλισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία όλων.

Τηλεοπτική συναυλία

Billie Eilish

Κύριος σκοπός του φιλανθρωπικού αυτού γεγονότος, με τίτλο «Fox Presents the iHeart Living Room Concert for America», είναι, όχι μόνο η ανύψωση του ηθικού των Αμερικανών, εν μέσω της κρίσης της πανδημίας του Κορονοϊού, αλλά και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση δύο από τους πολυάριθμους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που αγωνίζονται να σταματήσουν την εξάπλωση του Κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες, την οργάνωση «Feeding America» και «First Responders Children’s Foundation. Ενώ, παράλληλα, αποτελεί έναν φόρο τιμής για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη και τους διασώστες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τη νόσο COVID – 19.

Alicia Keys

Η ιδιόμορφη αυτή τηλεοπτική συναυλία θα μεταδοθεί, επίσης, από την πλατφόρμα iHeart Media Radio. Περισσότερες πληροφορίες και περισσότερα ονόματα συμμετεχόντων από τον χώρο του πενταγράμμου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b