MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Τομ Χανκς καi Ρίτα Γουίλσον: Θετικά τα νέα για την κατάσταση της υγείας τους

Καλά τα νέα για τον Τομ Χανκς και τη Ρίτα Γουίλσον, καθώς δύο εβδομάδες μετά από τη διάγνωση τους με κορονοϊό, φαίνεται να νιώθουν καλύτερα.

Monopoli Team

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον νιώθουν καλύτερα, δύο εβδομάδες μετά από τα πρώτα συμπτώματα του κορονοϊού. Το ζευγάρι ανακοίνωσε μόλις πριν δύο εβδομάδες πως έχει κορονοϊό, παροτρύνοντας μας να μείνουμε σπίτι, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του.

Μάλιστα, ήταν οι πρώτοι διάσημοι που ανακοίνωσαν δημόσια ότι διαγνώστηκαν με κορονοϊό. Από τότε που μπήκαν σε οικειοθελή καραντίνα στις 11 Μαρτίου, μας ενημερώνουν συχνά για την κατάσταση της υγείας τους.

Με μήνυμα του στο Twitter, ο Τομ Χανκς μας ενημέρωσε: “Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και νιώθουμε καλύτερα. Το να μείνουμε σπίτι λειτουργεί έτσι. Δεν θα το μεταδώσεις σε κανέναν. Δεν θα το κολλήσεις από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι; Θα πάρει καιρό, αλλά αν φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, αν βοηθάμε όπως μπορούμε, αν θυσιάσουμε κάποιες ανέσεις μας, θα περάσει κι αυτό. Θα το βρούμε.”

Παράλληλα, η Γουίλσον με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της μας δείχνει ότι νιώθει επίσης καλύτερα! Δημοσίευσε ένα τετράλεπτο βίντεο με την περιγραφή “Η καραντίνα μας κάνει τρελούς. Δείτε το για να το πιστέψετε.” ενώ ράπαρε τέλεια το τραγούδι των Naughty by Nature “Hop Hop Hooray.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

See it to believe it

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Ο Χανκς και η Γουίλσον βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Αυστραλία, όπου ο Χανκς γύριζε μία ταινία για τον Έλβις. Τα γυρίσματα έχουν προφανώς αναβληθεί προς το παρόν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b