MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κλείνουν τα μεγάλα θέατρα στο Broadway, λόγω κορονοϊού

Μετά από εντολή του Κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, τα μεγάλα θέατρα του Broadway βάζουν λουκέτο προσωρινά και συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή 12 Απριλίου 2020.

Monopoli Team

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την λήψη των έκτακτων μέτρων να κρατηθούν κλειστοί όλοι οι χώροι μαζικών συγκεντρώσεων στη Νέα Υόρκη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών για την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού.

«Προτεραιότητά μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι η υγεία και η ευημερία των φίλων του Θεάτρου του Broadway και των χιλιάδων ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά στον κλάδο του θεάτρου, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών, των μουσικών, των σκηνοθετών, των δημοσιογράφων και πολλών άλλων επαγγελματιών», δήλωσε ο Charlotte St. Martin, Πρόεδρος του Broadway.

«Το Broadway έχει τη δύναμη να εμπνέει και να ψυχαγωγεί και από κοινού δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μόλις οι σκηνές μας φωτιστούν ξανά, θα καλωσορίσουμε τους θεατές πίσω με ανοιχτές αγκάλες», συμπλήρωσε.

Ο Κυβερνήτης Andrew Cuomo ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα επιτρέπονται συγκεντρώσεις άνω των 500 ατόμων. Η ακύρωση των μεγάλων συναθροίσεων ξεκινά από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020, ενώ για τα θέατρα στο πολυσύχναστο Broadway η απαγόρευση άρχισε στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για παραγωγές του θεάτρου, θα πρέπει να επικοινωνούν με το σημείο αγοράς τους για να ενημερωθούν σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που τα θέατρα του Broadway βάζουν λουκέτο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, από την απεργία που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του θεάτρου, το 2007, με αποτέλεσμα αυτά να παραμείνουν κλειστά για 19 ημέρες.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b