MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Μάστερ και Μαργαρίτα, από την ομάδα κι όμως κινείται στο Θέατρο Ροές

Η παράσταση «Μάστερ και Μαργαρίτα», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, επιστρέφει στο Θέατρο Ροές, για δύο μόνο παραστάσεις, 9 & 10 Μαρτίου.

| Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Monopoli Team

Η παράσταση «Μάστερ και Μαργαρίτα» της ομάδας «κι όμως κινείται», εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, επιστρέφει για 2 μόνο παραστάσεις στην Αθήνα, 9 & 10 Μαρτίου 2020, στο Θέατρο Ροές.

Μάστερ και Μαργαρίτα

«Μάστερ και Μαργαρίτα»: Λίγα λόγια για το έργο

Μια σουρεαλιστική μυθοπλασία όπου ο ίδιος ο Διάβολος, τιμωρός και κουρασμένος, με τη συνοδεία του, κάνει την εμφάνισή του, να γιατρέψει την έλλειψη πίστης, να ισορροπήσει εκ νέου το λογικό με το παράλογο, το εφικτό με το αδύνατο και εν τέλει να περιγελάσει την εμπιστοσύνη του ανθρώπινου είδους, σε αυτό που αυθαίρετα νομοθετεί ως πραγματικότητα.

Μια οικοδομική σκαλωσιά, με ανθρώπους γαντζωμένους στον όγκο της, αποδομείται. Μια παράσταση αφιερωμένη στο κίνημα των κονστρουκτιβιστών, που αρνήθηκε τόσο πεισματικά το ρομαντισμό και τελικά τον αποθέωσε, εκ νέου.

Μάστερ και Μαργαρίτα

Απόσπασμα από το μανιφέστο τους:

«Μέσα στον ανεμοστρόβιλο των εργάσιμων ημερών μας, πέρα από τις στάχτες και τα ερείπια του παρελθόντος και τα κάγκελα του μέλλοντος, μπροστά σας, διακυρήσσουμε, ότι η πιο μεγάλη ομορφιά είναι η πραγματική ύπαρξη. Η ζωή δε γνωρίζει ούτε καλό, ούτε κακό, ούτε τη δικαιοσύνη σαν μέτρο ηθικότητας. Η ανάγκη είναι η μεγαλύτερη και η πιο σωστή από όλες τις ηθικότητες. Η ζωή δε γνωρίζει ορθολογιστικές αφηρημένες αλήθειες σαν μέτρο γνώσης: το γεγονός είναι η μεγαλύτερη και η πιο σίγουρη από όλες τις αλήθειες. Χώρος και χρόνος ξαναγεννήθηκαν σήμερα για εμάς.»

Μόσχα, 3 χρόνια μετά την Οκτωβριανή επανάσταση

Παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Η παράσταση «Μάστερ και Μαργαρίτα», από την ομάδα «κι όμως κινείται» έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στις 16 & 17 Μαρτίου 2020 στις 21:15, στο Θέατρο Αυλαία. Εισιτήρια: 12 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο | προπώληση 10 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης εδώ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ
Σκηνοθεσία: κι όμως κινείται

Σκηνικά: Camilo Bentancor
Κοστούμια: Αγγελική Μάνεση, Φανή Μουζάκη
Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου
Χορογραφία: κι όμως κινείται

Παίζουν: Camilo Bentancor, Αντιγόνη Λινάρδου, Αναστάσης Καραχανίδης, Ερμής Μαλκότσης, Αγγελική Μερεντίτη, Χριστίνα, Σουγιουλτζή, Χρόνης Τόμπορης | Μουσική: Κλέων Αντωνίου ( ηλεκτρική κιθάρα), Μπάμπης Παρίτσης (βιολί).

Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ μειωμένο | προπώληση 10 ευρώ.
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr: εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου | τηλεφωνικά: 2107234567 | online: www.ticketservices.gr | Public: σε όλα τα καταστήματα Public
Παραστάσεις: 9 & 10 Μαρτίου 2020 στις 21.15
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/master-kai-margarita-theatro-roes-athina/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Ροές, Ιάκχου 16, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0347 4312
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b