MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

The Meet Market: H νομαδική αγορά δίνει το πρώτο της ραντεβού για το 2020, στην Τεχνόπολη

Ήρθε επίσημα η ώρα για το πρώτο Meet Market της χρονιάς, το διήμερο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Monopoli Team

Ο Φεβρουάριος είναι παρόν. Μπορεί να έχει μερικές ημέρες λιγότερες, αλλά αναπληρώνει με γιορτές. Γιορτές για ερωτευμένους, γιορτές για μεταμφιεσμένους και γιορτές σαν το Meet Market. 

Το Meet Market είναι έτοιμο για χειμωνιάτικο come back δίνοντας ραντεβού στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, που θα το φιλοξενήσει στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2020 στα κτίρια «Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» και «Αποθήκη». 

Εκεί θα βρείτε λοιπόν 120 περίπτερα μικρών και μεσαίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που θα σας αποδείξουν – γι’ ακόμα μία φορά – πως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η αισθητική είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και όρεξης και το Meet Market είναι η πλατφόρμα που έχει στόχο να τα αναδείξει. 

Από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι τρόφιμα, είδη για το παιδί και για το σπίτι και μια ποικιλία διάφορων άλλων, σχεδιάστε μια βόλτα για το Σαββατοκύριακο. Σε συνδυασμό όπως πάντα, με live μουσική από τους αγαπημένους μας djs, λίγο αλκοόλ και street food λιχουδιές, ενώ παράλληλα δεν θα λείπουν, οι δραστηριότητες και τα διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας επισκέπτες. 

Με αποκριάτικες στολές ή χωρίς, μη χάσετε το πρώτο meet up για το 2020!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
«Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» & «Αποθήκη»
Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020
12:00 – 22:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b