MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ

Ερωτικές ιστορίες επί σκηνής: 18 προτάσεις για θεατρική έξοδο τη μέρα των ερωτευμένων

Παθιασμένοι έρωτες, αδιέξοδες σχέσεις, καταραμένοι εραστές, κωμικά γαϊτανάκια και ευτυχισμένα προξενιά! Ιστορίες για όλα τα γούστα και για όλα τα θεατρόφιλα ζευγάρια που θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων με μια ανεβαστική θεατρική έξοδο. Διαλέξαμε για εσάς 18 δημοφιλείς παραστάσεις και εξασφαλίσαμε προσκλήσεις για το “εορταστικό 3ημερο” του Αγίου Βαλεντίνου!

Monopoli Team

Ο έρωτας στο θέατρο – όπως και στη ζωή – περνάει από πολλές φάσεις και διακυμάνσεις. Όλα ξεκινάνε με το γλυκό αίσθημα του έρωτα και όλα μοιάζουν με παραμύθι, κάτι που τα αγαπημένα μας κλασικά έργα περιγράφουν με απόλυτη ευστοχία, στη συνέχεια ο έρωτας γίνεται αγάπη, η αγάπη μας οδηγεί σε κάποιες κωμικοτραγικές καταστάσεις, οι οποίες μπορούν να καταλήξουν ακόμη και σε… δράμα.

Εμείς γιορτάζουμε όλες τις φάσεις σε μία σχέση και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας κάνουμε δώρο διπλές προσκλήσεις για τις αγαπημένες σας θεατρικές παραστάσεις, που μπορείτε να απολαύσετε είτε με το έτερο σας ήμισυ, είτε με την παρέα σας, αν είστε single!

Περηφάνια και Προκατάληψη στο Θέατρο Αλκυονίς

1.Περηφάνια και Προκατάληψη στο Θέατρο Αλκυονίς

Μία από τις πιο δυνατές ερωτικές ιστορίες όλων των εποχών παίρνει σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή, σε πρωτότυπη διασκευή της Ιόλης Ανδρεάδη και του Άρη Ασπρούλη. Είναι το διασημότερο και επιδραστικότερο μυθιστόρημα της σπουδαίας Τζέιν Όστεν.
Ακολουθεί την ιστορία της ανεξάρτητης Ελίζαμπεθ και της αθώας Τζέιν που προσπαθούν να ανακαλύψουν την ευτυχία και τον έρωτα μέσα στους κοσμικούς κύκλους της επαρχιακής Αγγλίας. Ο περήφανος χαρακτήρας των ηρώων και οι κοινωνικές τους προκαταλήψεις θα υποχωρήσουν, μπροστά στον αληθινό, τον μεγάλο, τον ατόφιο έρωτα που γεννιέται όταν οι άνθρωποι συμφιλιωθούν με τον εαυτό τους και μπορούν να παραδεχτούν τα αληθινά τους συναισθήματα. Στον ρόλο της Ελίζαμπεθ Μπέννετ η Ευγενία Δημητροπούλου. Μίστερ Ντάρσυ ο Δημήτρης Μοθωναίος.
Κερδίστε προσκλήσεις

Έντα Γκάμπλερ στο Θέατρο Άλμα

2.Eντα Γκάμπλερ στο Θέατρο Άλμα

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης ανεβάζει στο Θέατρο Άλμα, έναν από τους σπουδαιότερους δραματικούς ρόλους του παγκόσμιου ρεπερτορίου, την «Έντα Γκάμπλερ» του Ίψεν, με την Ιωάννα Παππά στον ομώνυμο ρόλο.

Η Έντα εγκλωβισμένη σ’ έναν συμβατικό γάμο με τον απλοϊκό μικροαστό Γέργκεν Τέσμαν, βουλιάζει στην ανία. Έτσι, όταν ο παλιός της φίλος Έιλερτ Λέβμποργκ επανεμφανίζεται στο μοναχικό της δρόμο, η Έντα καταλαμβάνεται από την άγρια επιθυμία να δοκιμάσει για άλλη μια φορά τη δύναμή της πάνω του. Αφού δεν μπορεί να εξουσιάσει τη δική της ζωή, μπορεί τουλάχιστον να εξουσιάσει τη ζωή ενός άλλου και να την σημαδέψει για πάντα.
Κερδίστε προσκλήσεις 

Μεγάλες Προσδοκίες, του Κ. Ντίκενς από τη Λίλλυ Μελεμέ στο Σύγχρονο Θέατρο

3.Μεγάλες Προσδοκίες στο Σύγχρονο Θέατρο

Το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «Μεγάλες Προσδοκίες», η πιο σκοτεινή ερωτική ιστορία όλων των εποχών, παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ. Σε μια ιστορία που ταλαντεύεται γύρω από τον έρωτα και τη μνήμη, τους ανεκπλήρωτους πόθους και τη φιλοδοξία, πρωταγωνιστούν οι Φιλαρέτη Κομνηνού, Αλέκος Συσσοβίτης, Γιώργος Χριστοδούλου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Κωνσταντίνος Γεωργαλής και Λήδα Κουτσοδασκάλου.

Πρόκειται για την ιστορία ενός ορφανού, καλόψυχου παιδιού προερχόμενο απ’ την εργατική τάξη, του Πιπ, που ερωτεύεται την όμορφη, αλλά ψυχρή και απόμακρη αριστοκράτισσα Εστέλλα στην ηλικία των οκτώ χρόνων. Όσο ο Πιπ παραμένει πιο χαμηλά από εκείνη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, είναι εύκολο για την Εστέλλα να είναι απόμακρη. Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο Πιπ αποκτήσει χρήματα και ανέλθει κοινωνικά, χάρη στον μυστηριώδη πατρόνο του και πρώην κατάδικο, κύριο Μάγκουιτς;
Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Γιάννης Στάνκογλου στον ρόλο του Γιούγκερμαν

4.Γιούγκερμαν, στο Θέατρο Πορεία

Ενα από τα πλέον διακεκριμένα μυθιστορήματα της νεοελληνικής γραμματείας με τη βαρύτητα της υπογραφής του Μ. Καραγάτση. Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Τάρλοου και στον ρόλο του αθεράπευτα «γυναικά» Βασίλη Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η ζωή και οι παθιασμένοι έρωτες ενός γόνου πλούσιας οικογένειας, ιλάρχου στη φρουρά του τσάρου, που οδηγείται στη χώρα μας μετά τη Ρωσική Επανάσταση, σκιαγραφούν την κοινωνική και πολιτική κατάσταση της Ελλάδας του Μεσοπολέμου.
Κερδίστε προσκλήσεις

Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια, του Στρατή Μυριβήλη στο Θέατρο Βέμπο

5.Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια στο Θέατρο Βέμπο

Στο επίκεντρο του έργου του συγγραφέα Στρατή Μυριβήλη είναι μια απαγορευμένη ερωτική σχέση, με φόντο την κλειστή επαρχιακή ζωή στη Μυτιλήνη του Μεσοπολέμου. Τη διασκευή αλλά και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας, τη δασκάλα Σαπφώ Βρανά υποδύεται η Λένα Παπαληγούρα, ενώ τον ρόλο του Λεωνή Δρίβα υποδύεται ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Ο έφεδρος ανθυπολοχαγός, Λεωνής Δρίβας, μετά την εθνική τραγωδία της Μικρασιατικής εκστρατείας, φτάνει στην πατρίδα του και συναντά τη νεαρή χήρα του αδελφικού του φίλου, Σαπφώ Βρανά. Μεταξύ των δύο πολύ ιδιαίτερων χαρακτήρων δημιουργείται ένα δυνατό πάθος, που έχει σαν εμπόδιο από τη μια την ενοχή απέναντι στον αδικοχαμένο νεκρό και από την άλλη τα ήθη της συντηρητικής κοινωνίας του νησιού.
Κερδίστε προσκλήσεις

Ιστορία χωρίς όνομα, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

6.Ιστορία χωρίς όνομα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τον θυελλώδη έρωτα του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα μεταφέρει στη σκηνή ο Κώστας Γάκης, σε μια θεατρική διασκευή του βραβευμένου με τρία βραβεία κοινού βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου, «Ιστορία χωρίς όνομα». Πρωταγωνιστούν οι Τάσος Νούσιας και Μπέτυ Λιβανού.

Ένας θαμμένος πόνος που δεν εκτονώθηκε ποτέ. Δύο λυγμοί που συνορεύουν. Ο έρωτας και η πατρίδα. Μια ιστορία ηδονής και οδύνης. Ο εμβληματικός διπλωμάτης και η σπουδαία συγγραφέας σε μια νοερή ζωή επιθυμίας, ονείρων, υψηλών ιδανικών, υψηλών δεσμεύσεων, υψηλών οραμάτων.
Κερδίστε προσκλήσεις

Αρχιμάστορας Σόλνες του Ίψεν στο θεάτρο Ιλίσια

7.Αρχιμάστορας Σόλνες στο θεάτρο Ιλίσια

Ένας ώριμος και φημισμένος αρχιτέκτονας παλεύει με την τρέλα των τύψεων που έχει για το παρελθόν και τη γυναίκα του. Αρνείται πως κάποιος νεώτερος θα τον αντικαταστήσει. Ο παθιασμένος, ξαφνικός έρωτας για ένα κορίτσι θα τον οδηγήσει να αντιμετωπίσει τον φόβο του για τα νιάτα. Με καταιγιστικούς ρυθμούς η εξέλιξη της ιστορίας θα φωτίσει την αλήθεια. Έγινε ένα έγκλημα στο παρελθόν; Ποια είναι η νεαρή Χίλντα που εισβάλλει στη ζωή του Σόλνες και των ανθρώπων του; Είναι ο έρωτας η κινητήρια δύναμη για το αδύνατο;

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ενσαρκώνει τον εμβληματικό ήρωα του Ίψεν με τη σκηνοθετική καθοδήγηση της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου. Μαζί του στη σκηνή οι: Κατερίνα Λέχου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιώβη Φραγκάτου, Μιχάλης Αεράκης, Κατερίνα Κρέπη και ο Κώστας Καστανάς.

Κερδίστε προσκλήσεις

Του Κουτρούλη ο Γάμος, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

8. Του Κουτρούλη ο Γάμος, στο νέο Θέατρο Βασιλάκου

Μια παράσταση που βάζει την Σμαράγδα Καρύδη για πρώτη φορά στη θέση του σκηνοθέτη και «τσαλακώνει» τον Νίκο Κουρή που πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο – και κόντρα – ρόλο του Μανώλη Κουτρούλη. Εδώ παρακολουθούμε την ιστορία του πλούσιου ράφτη Μανώλη Κουτρούλη που ερωτεύεται την Ανθούσα· την κόρη ενός μεσοαστού ξενοδόχου που κατοικεί στην Αθήνα. Εκείνη, όμως, με την σειρά της, έχει δώσει την καρδιά της στο Λεωνίδα, έναν νεαρό αστυνόμο. Κι έτσι, προκειμένου, ν’ αποφύγει ένα γάμο παρά την θέληση της – χωρίς δε να δυσαρεστήσει τον πατέρα της που καλοβλέπει τον Κουτρούλη για γαμπρό του – θέτει έναν απίθανο όρο: Να γίνει ο Κουτρούλης υπουργός. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη…
Κερδίστε προσκλήσεις

Αλίμονο στους Νέους στο Θέατρο Coronet

9.Αλίμονο στους νέους, στο Coronet Theater

Το κλασικό έργο των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου, ανεβαίνει στο Coronet Theater με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη και πρωταγωνιστές τους Γιώργο Γαλίτη, Κοσμά Ζαχάρωφ, Φωτεινή Ντεμίρη, Νεφέλη Κουλούρη, Στράτο Χατζηηλίας, Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο Ανδρέας και ο Αγησίλαος είναι δύο εύποροι ηλικιωμένοι αστοί, ανύπαντροι, αλλά ερωτευμένοι με τη Ρίτα, τη νεαρή γειτονοπούλα τους, κόρη της κυρίας Ελένης. Ο Ανδρέας που πιστεύει ότι μόνον τα νιάτα φέρνουν την ευτυχία και όχι τα χρήματα, σαν άλλος Φάουστ και με έναν τρόπο μεταφυσικό και απολύτως… φυσικό, συμφωνεί με το Διάβολο να του πουλήσει την ψυχή του, για να ξαναγίνει νέος, με σκοπό βεβαίως, να κατακτήσει την καρδιά της Ρίτας! Με τίμημα όμως να μείνει φτωχός! Ωστόσο, ο πλούσιος και ηλικιωμένος Αγησίλαος πολιορκεί στενά τη Ρίτα, προβάλλοντας συνεχώς τη υπόσχεση για μια άνετη ζωή… και από δίπλα ο Μανώλης, το αίσθημα φτωχός κι αυτός, περιμένει, ελπίζει…
Κερδίστε προσκλήσεις

Νυφικό Κρεβάτι, του Γιαν Ντε Χάρτογκ στο Από Μηχανής Θέατρο

10.Νυφικό Κρεβάτι, στο Από Μηχανής Θέατρο

Το Νυφικό Κρεβάτι είναι ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα παγκοσμίως που έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο, στο ραδιόφωνο αλλά και στο θέατρο διασκευασμένο ως μιούζικαλ κι έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το ξένο και το ελληνικό κοινό. Σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Χριστοδούλου και μαζί του η Μαρία Προϊστάκη.

Η ιστορία ακολουθεί τους δυο πρωταγωνιστές, τον Μάικ και την Αγνή, από την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, σε μια γλυκόπικρη κωμωδία καταστάσεων. Ένα κοινό ταξίδι προς την ωριμότητα, που απαιτεί από εκείνους να παλέψουν και να μοχθήσουν για να αποδείξουν πως το «για πάντα μαζί» μπορεί να είναι και αληθινό.
Κερδίστε προσκλήσεις

Αναδρομή γάμου, του Σταύρου Καλλιγά στο Θέατρο Αλκμήνη

11. Αναδρομή γάμου στο Θέατρο Αλκμήνη

Ο Μπάμπης, ένας σαρανταπεντάρης, επιτυχημένος έμπορος ανταλλακτικών και βιρτουόζος στον χειρισμό καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, αποφασίζει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση στα ερωτικά του. Ταυτόχρονα, η γυναίκα του, η Έλλη, έχει αποφασίσει να λύσει το πρόβλημα της αναβλητικότητας που την διακατέχει, καλώντας έναν κάπως ιδιαίτερο και ονειροπαρμένο ψυχολόγο-δραματοθεραπευτή, τον Θεόδωρο Καραμπαλίκη. Η υπόθεση περιπλέκεται, όταν εμφανίζεται και η Τζένη, η όμορφη, αλλά φιλόδοξη γραμματέας του Μπάμπη. Το όνειρο του Μπάμπη γίνεται εφιάλτης, όταν γκάφες και απρόβλεπτες καταστάσεις τον παγιδεύουν.

Ο Σταύρος Καλλιγάς γράφει και σκηνοθετεί την παράσταση, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Τάσο Αντωνίου, Κατερίνα Φελλά, Κωνσταντίνο Μπάζα, Μένια Μαθιουδάκη.
Κερδίστε προσκλήσεις

Sex, της Justine Del Corte στο Θέατρο 104

12.Sex στο Θέατρο 104

Το «Sex» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την θεατρική ομάδα Παπαλάνγκι, σε σκηνοθεσία Παντελή Βασιλόπουλου και Χρήστου Τσαβλίδη και πρωταγωνιστές τους Ηλέκτρα Καρτάνου, Μαρία Κωνσταντά, Άγγελο – Προκόπιο Νεράντζη και Γιώργο Σαββίδη.

Ένα σπονδυλωτό κείμενο με κεντρικό άξονα το σεξ και τις εκφάνσεις του στη σύγχρονη κοινωνία του δυτικού πολιτισμού. Το σεξ ως κοινωνική υποχρέωση, το σεξ ως πολιτισμική υποχρέωση, το μη συναινετικό σεξ και το σεξ ως όργανο εξουσίας. Ανακύπτει το ερώτημα ως προς το ρόλο που επιτελεί το σεξ στην πραγμάτωση της ευτυχίας – όπως κι αν αυτή εννοείται σήμερα.
Κερδίστε προσκλήσεις

Φελίτσε και Λίλυ: Ένας άνθρωπος ανάμεσα στους ανθρώπους, της Ελένης Καρασαββίδου στον Πολυχώρο Vault

13.Φελίτσε και Λίλυ στον Πολυχώρο Vault

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία αγάπης μιας Γερμανίδας και μιας Εβραίας στο Βερολίνο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία έγινε γνωστή από το βιβλίο της Έρικα Φίσερ «Aimée and Jaguar» καθώς και την ομώνυμη ταινία του Μαξ Φάρμπερμποκ. Μια παράσταση που ξυπνά συναισθήματα και γεννά σκέψεις, με αφορμή μια αληθινή ιστορία αγάπης – ανάμεσα σε δύο γυναίκες – που γεννιέται σε ένα τραυματικό ιστορικό πλαίσιο. Σκηνοθετεί η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου και πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Βαμβακάρη και Δήμητρα Σύρου.
Κερδίστε προσκλήσεις

Λεωφορείον ο πόθος, του Τένεσι Ουίλιαμς στο Διάχρονο Θέατρο

14.Λεωφορείον ο Πόθος στο Διάχρονο Θέατρο

Η Μπλάνς επισκέπτεται, μετά τον πλειστηριασμό της οικογενειακής περιουσίας της, την αδελφή της στη Νέα Ορλεάνη. Ο Κοβάλσκυ, που ως Πολωνός μετανάστης και εργάτης αντιμετωπίζεται υποτιμητικά από την Μπλανς, καθηλώνει την Στέλλα με τον οξύθυμο και επιβλητικό χαρακτήρα του, σε μία σχέση που κυριαρχείται από το ωμό πάθος. Η υπερευαίσθητη Μπλανς, τονίζοντας την ευγενή καταγωγή και την καλή ανατροφή της, μπαίνει στο στόχαστρό του και ενδόμυχα γεννιέται ένας κρυφός πόθος. Όσο περνά ο καιρός, αποκαλύπτονται μυστικά του παρελθόντος της Μπλανς και δημιουργούνται εντάσεις και πολλαπλά ξεσπάσματα, που αφαιρούν ένα-ένα τα πέπλα από τους πολύπλοκους χαρακτήρες των ηρώων.

Το εμβληματικό δράμα του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Ζαχαρία Ρόχα, με την Μαίρη Βιδάλη στον ονειρεμένο ρόλο της Μπλανς και τον Γιώργο Παράσχο στον ρόλο του Στάνλεϋ.
Κερδίστε προσκλήσεις

Αγάπησέ με, από τους Elephas tiliensis στο BIOS

15.Αγάπησε με, στο BIOS

Ένα έργο από την Ομάδα Elephas tiliensis, για τα σκοτεινά κομμάτια του ανθρώπου, τη βαθιά απελπισία της ύπαρξης και τις ματαιωμένες προσδοκίες. Μια ζωντανή εγκατάσταση παρακμής ανάμεσα στην κωμωδία και την τραγωδία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγαρτζίδη. Πρωταγωνιστούν οι Δημητρης Αγαρτζίδης, Δέσποινα Αναστάσογλου, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Γιούλα Μπούνταλη, Μαρία Παρασύρη και Βασίλης Σαφός.

Ο φωτορεπόρτερ Σερβαί Μοντ και η ηθοποιός Ναντίν Σεβαλιέ, σύζυγος ενός καταθλιπτικού συλλέκτη φωτογραφιών, συναντιούνται στα γυρίσματα μιας ταινίας β’ διαλογής, στα όρια της πορνοταινίας, και νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο. Εκείνος θα μεσολαβήσει να πάρει εκείνη τον ρόλο της Λαίδης Άννας και η ζωή όλων θα βουτήξει μέσα στη μοναξιά, την προδοσία, την απόγνωση, τον θάνατο.
Κερδίστε προσκλήσεις

Το σπίτι της Bernarda Alba, του Federico G. Lorca στο Arroyo Nuevo

16.Το σπίτι της Bernarda Alba, στο Arroyo Nuevo

Ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, παρουσιάζεται στη σκηνή του Arroyo Nuevo, σε μια εκδοχή φλαμένκο, σε δραματουργία και σκηνοθεσία του Σταύρου Λίτινα. Πρωταγωνιστούν οι Αλίνα Αναστασιάδη, Ιρένε Τζαρντίνα, Βάνα Μαλοκίνη, Φανή Δεμέστιχα, Τζέσικα Καϊμπαλή και Μαρία Μανδραγού. Στον ρόλο της Μαria – Josefa, ο Σταύρος Λίτινας.

Πρόκειται για το τελευταίο θεατρικό έργο του Federico G. Lorca που αποτελεί μέρος της τριλογίας της “ισπανικής υπαίθρου” μαζί με το Ματωμένο Γάμο και τη Γέρμα. Είναι ένα έργο πολιτικό που, με αλληγορική ματιά, καταδύεται με ωμό ρεαλισμό στο δίπολο επιθυμία-στέρηση, θέτοντας πολλαπλά ερωτήματα γύρω από τις σχέσεις εξουσίας, τους μηχανισμούς περιορισμού και καταστολής, και αναδεικνύει την ασυμβατότητα ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει. Ένας σπαρακτικός ύμνος στον ανεκλπλήρωτο έρωτα…
Κερδίστε προσκλήσεις

17.Το υπέροχό μου διαζύγιο, στο Μικρό Χορν

Το πιο επιτυχημένο έργο της Τζεραλντίν Άρον, που έχει παρουσιαστεί σε 28 χώρες, αναδεικνύει τη χιουμοριστική της ματιά πάνω σε ένα αναπάντεχο διαζύγιο. Ένας μονόλογος για το αβάσταχτο της μοναξιάς, ερμηνευμένος από τη Φαίδρα Δρούκα, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη.
Κερδίστε προσκλήσεις

Η Περαστική, του Ζάν Πώλ Ντενιζόν στο Θέατρο Εκστάν

18.Η Περαστική στο Θέατρο Εκστάν

Ένας συγγραφέας και μια ηθοποιός είκοσι χρόνια μετά το χωρισμό τους. Είναι το ταξίδι ενός άντρα και μιας γυναίκας σε μια συνάντηση ανάμεσα στο σήμερα και το χθες, ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Μια ιστορία που θέλει να αντιστέκεται στο χρόνο και αγαπάει τη ζωή. Μιας ιστορία που μας γυρνάει στις επιλογές της ζωής μας… Κάτι περισσότερο από μια απλή ιστορία αγάπης! Κάθε τους σκέψη, κάθε κύτταρο τού σώματός τους είναι γεμάτα μνήμες και ερωτήσεις. Σε τι αφιέρωσαν τη ζωή τους; Γιατί;

Αυτές τις ερωτήσεις και άλλες, ο Ζαν – Πωλ Ντενιζόν, μας καλεί να τις παρακολουθήσουμε σ’ ένα δραματικό και ταυτόχρονα χαρούμενο ταξίδι μέσα από τους ηθοποιούς Γιάννη Σταματίου και Ελένη Παπαχριστοπούλου.
Κερδίστε προσκλήσεις

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b