MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

OSCAR 2020: Το φόρεμα της Natalie Portman έκρυβε ένα δυνατό μήνυμα για τις γυναίκες

H ηθοποιός Natalie Portman θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για τις γυναίκες, κατά την 92η τελετή των βραβείων Όσκαρ και αυτό έκανε – με το ίδιο το φόρεμα της!

Monopoli Team

Η Natalie Portman επέλεξε, για τη βραδιά των Oscars να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, του οίκου Dior, με διαφάνειες και χρυσές λεπτομέρειες, συνδυασμένο με μία επίσης μαύρη κάπα. Με το φόρεμα αυτό πέτυχε το όνομά της να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες και κομψές σταρ στο κόκκινο χαλί των Oscars, ενώ ταυτόχρονα έκρυβε και ένα μήνυμα υπέρ των γυναικών που σκηνοθετούν ταινίες, αλλά δεν προτείνονται για βραβείο Οσκαρ!

Το μήνυμα ήταν κεντημένο πάνω στο φόρεμά της κι αυτό περιλάμβανε τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετών που δεν ήταν υποψήφιες στην αντίστοιχη κατηγορία των βραβείων.

Η δημοσιογράφος των Los Angeles Times, Amy Kaufman, ζήτησε από την ηθοποιό να εξηγήσει την κίνησή της αυτή. Απαντώντας, η ηθοποιός εξήγησε πως στο φόρεμά της αναγράφονταν τα ονόματα των Lulu Wang, Greta Gerwig, Lorene Scafaria, Marielle Heller, Mari Diop και άλλων γυναικών.

«Ήθελα να τιμήσω τις γυναίκες που δεν είχαν αναγνωριστεί για το απίστευτο έργο τους φέτος, με έναν απλό τρόπο», εξήγησε η Portman.

Αντίστοιχη κίνηση, η ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει και στα περσινά βραβεία τη στιγμή που παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες για την κατηγορία του καλύτερου σκηνοθέτη, είχε αναφέρει: «Αυτοί είναι όλοι οι άντρες υποψήφιοι», τονίζοντας το «άντρες». 

Υπενθυμίζεται πως αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που οι γυναίκες σκηνοθέτιδες δεν προτάθηκαν για την κατηγορία καλύτερης ταινίας, αλλά και σκηνοθεσίας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δείτε ξανά την τελετή μονταρισμένη και υποτιτλισμένη στο COSMOTE CINEMA ΟSCARS HD τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου από τις 19.30μμ με το pre show και στις 21.00μμ τη 92η Tελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Extra tip! Tα «Παράσιτα», η ταινία της χρονιάς που κέρδισε τα 4 μεγαλύτερα Όσκαρ της βραδιάς είναι από σήμερα, Δευτέρα 10/02, διαθέσιμη στην υπηρεσία Movies Club, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Eπιπλέον, στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV παίζουν αποκλειστικά και σε πρώτη προβολή 14 ταινίες από τις φετινές οσκαρικές υποψηφιότητες μεταξύ αυτών το ROCKETMAN και το TOY STORY 4!

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b