MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

7 διευθύνσεις για τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά

Στα παρακάτω εφτά καταστήματα, ζαχαροπλαστεία, φούρνους θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά και γεμάτα σοκολάτα πασχαλινά αυγά.

Monopoli Team

Το Πάσχα καταφτάνει, γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε 7 διευθύνσεις σε κάθε γωνιά της Αθήνας, που φτιάχνουν τα πιο εντυπωσιακά και σοκολατένια πασχαλινά αυγά, τα οποία θα σας βάλουν αμέσως σε… πασχαλινό mood!

Fresh

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Fresh ετοιμάζει το υπέροχο παραδοσιακό τσουρέκι του, το οποίο έρχεται σε νηστίσιμη εκδοχή αλλά και χωρίς ζάχαρη. Το highlight του πασχαλινού “μενού” όμως είναι σίγουρα τα εντυπωσιακά σοκολατένια, πασχαλινά αυγά, τα οποία έρχονται στα πιο όμορφα σχέδια (και χρώματα) που μπορεί κανείς να φανταστεί. Από τα σχέδια αυτά φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι το αυγό-πινιάτα, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο πασχαλινό αυγό που μέσα του κρύβει πασχαλινές λιχουδιές!

DP x Fresh

Παράλληλα, αν μαζί με το αυγό σας θέλετε να εξασφαλίσετε και μια πανέμορφη, μίνιμαλ λαμπάδα τότε πρέπει να ανακαλύψετε την νέα συνεργασία του Fresh με τον Δημήτρη Πέτρου, που περιλαμβάνει αυγά από λευκή σοκολάτα, με με πιτσιλιές βρώσιμου χρώματος και εσωτερικά καραμελωμένη σοκολάτα με κροκάν αμυγδάλου, ντυμένο με silk touch limited edition μαντήλι, με ενα σχέδιο εμπνευσμένο από το νησί Κάπρι της Ιταλίας και μια χειροποίητη ζωγραφιστή λαμπάδα σε Capri σχέδιο. Κάθε λαμπάδα είναι ένα ξεχωριστό έργο τέχνης!
Τα καταστήματα Fresh σε όλη την Ελλάδα θα τα βρείτε εδώ.

Cap Cap

Για το φετινό Πάσχα τα ξωτικά του Cap Cap βρίσκονται σε πυρετώδεις ετοιμασίες, ώστε να μας χαρίσουν και πάλι τα “μαγικά” πασχαλινά αυγά τους, στα πιο απίθανα, ευφάνταστα σχέδια, από κόσμους μαγικούς. Φέτος, τα πασχαλινά τους αυγά μάς ταξιδεύουν στον κόσμο του Harry Potter αλλά και της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, με δυο πασχαλινά αυγά έργα τέχνης. Όπως και κάθε χρόνο, στο Cap Cap επίσης θα βρείτε αφράτα τσουρέκια με τις πιο απολαυστικές γεμίσεις.
Πανόρμου 26, Αιγάλεω

GB Corner Hotel Grande Bretagne

Η πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία μας προτείνει και φέτος μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους. Όπως πάντα, την παράσταση όμως κλέβουν τα εντυπωσιακά σοκολατένια πασχαλινά αυγά. Ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας έχει σχεδιάσει δύο νέα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας, τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με feuilletine, φουντούκι croquant και καραμελωμένο φαγόπυρο. Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο γεμιστό με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και τόνκα. Θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Βρείτε τα εδω: www.grandebretagnestore.com
Βασιλέως Γεωργίου Α1, Πλατεία Συντάγματος, 10564

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς12.09.2018

Marks and Spencer

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν και φέτος το Πάσχα την αποκλειστική Marks & Spencer Food συλλογή τους, η οποία περιλαμβάνει τις πιο λαχταριστές λιχουδιές από τις all time classic αλλά και νέες γεύσεις. Οι νέοι σοκολατένιοι ήρωες του φετινού Πάσχα δεν είναι άλλοι από τους Coco the Kitten, Dougal the Puppy, η Flossy the Highland Cow, ο Nibbles the Bunny και ο Chipper the Chick, που έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα πασχαλινά σοκολατένια ζωάκια που θα βρει κανείς στα Marks & Spencer, ενώ ο δημοφιλής Curly the Puppy θα αποτελέσει και φέτος μέρος της πασχαλινής συλλογής.

Για τους πιο “παραδοσιακούς” τύπους που ανυπομονούν κάθε χρόνο να σπάσουν το πασχαλινό αυγό τους, υπάρχουν τα σοκολατένια αβγά Caramel Crunch Egg, Totally Utterly Nutterly Egg και Collection Handcrafted Egg που αποτελούν και το απόλυτο πασχαλινό δώρο για τους αγαπημένους σας.

Βρείτε την πασχαλινή σειρά M&S Food στα καταστήματα Marks & Spencer, καθώς και online στο www.marksandspencer.gr 

Αφοί Ασημακόπουλοι

Το ζαχαροπλαστείο των αδερφών Ασημακόπουλων παρασκευάζει διαχρονικά το πιο μυρωδάτο τσουρέκι στα Εξάρχεια, ακολουθώντας την παραδοσιακή πολίτικη οικογενειακή συνταγή των παππούδων τους -όπως λένε και οι ίδιοι- με εκλεκτό μαχλέπι και φρέσκο βούτυρο δικής τους παραγωγής. Εκτός από το κλασικό τσουρέκι όμως θα βρείτε και πανέμορφα σοκολατένια αυγά στολισμένα με λουλουδάτα σχέδια, κροκάν αμυγδάλου, πολύχρωμες καρδιές από σοκολάτα, αλλά και αυγά σε σχήμα λαγού, κοτούλας και άλλων ζώων -που γίνονται το τέλειο δώρο για παιδιά και όχι μόνο!
Χαριλάου Τρικούπη 82, Αθήνα

Σταμάτης Αλετράς Artisan Bakery

Από το 2008 που ο Σταμάτης Αλετράς άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στον Άγιο Δημήτριο (από τότε έχουν ακολουθήσει άλλα πέντε καταστήματα σε Βάρη, Ηλιούπολη, Γέρακα και Ζωγράφου) βρήκαμε τα πιο αφράτα τσουρέκια της πόλης. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική πασχαλινή λιχουδιά που θα βρείτε στους φούρνους Αλετρά, αφού φέτος έβαλαν όλη τους τη μαεστρία και δημιούργησαν τα πιο όμορφα σοκολατένια αυγά, σε κομψά, λουλουδάτα, ανοιξιάτικα σχέδια.
Μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

Pavlov’s Lab

Εμπνευσμένοι από το διάσημο πείραμα του Ivan Pavlov και φυσικά από το οικογενειακό του όνομα, ο Alexander Pavlov στο Pavlov’s Lab «πειραματίζεται» με την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και δημιουργεί τα πιο απίστευτα γλυκά. Ειδικά για το Πάσχα λοιπόν δημιούργησε πασχαλινά αυγά -που περισσότερο μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, αλλά και το πιο νόστιμο, μαστιχωτό τσουρέκι που θα βρείτε στην περιοχή.
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Νέα Ερυθραία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;12.09.2018

Περισσότερα από Γεύση