MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Χριστούγεννα στην Αθήνα: 7 προτάσεις για το τριήμερο 24-26/12

Τα φετινά Χριστούγεννα, για όσους επιλέξετε να μείνετε στην πόλη θα είναι διαφορετικά, καθώς ολόκληρη η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της κινητοποιώντας τους Αθηναίους αλλά και τους επισκέπτες, να βγουν έξω και να περάσουν καλά, ενώ όσοι είναι ήδη έξω να βρουν παραπάνω λόγους για να μην γυρίσουν νωρίς σπίτι!

Monopoli Team

Οι επιλογές για όλες τις ημέρες είναι άπειρες και πολύ ενδιαφέρουσες, ωστόσο εμείς εδώ συγκεντρώσαμε 7 ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε από την Τρίτη 24 έως και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στην Αθήνα!

Εκδηλώσεις & συναυλίες σε κεντρικές πλατείες

Η Νύχτα των Ευχών στην Πλατεία Κοτζιά

Την Παραμονή Χριστουγέννων, ο ουρανός στην πλατεία Κοτζιά γεμίζει με τα παραδοσιακά φαναράκια της «Νύχτας των Ευχών», ενώ μικροί και μεγάλοι «φωτίζουμε» την πόλη με τις ευχές μας και απολαμβάνουμε ένα εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show από το Athens Digital Arts Festival με φόντο το δημαρχιακό μέγαρο.
Τρίτη 24/12, 18.00
Πλατεία Κοτζιά
Είσοδος ελεύθερη

Παραμονή Χριστουγέννων με τους Onirama στην Πλατεία Συντάγματος

Αυτή τη χρονιά υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με ένα μεγάλο party που στήνουν για εμάς οι Onirama! Με background τον υπέροχο στολισμό της πόλης και με soundtrack τα αγαπημένα hit singles της μουσικής τους διαδρομής, αλλά και αγαπημένες διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια οι Onirama πειραματίζονται, παίζουν, χορεύουν και δημιουργούν την απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα για μία αξέχαστη μουσική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας!
Τρίτη 24/12, 21:00
Πλατεία Συντάγματος
Είσοδος ελεύθερη

Θέατρο στο ΚΠΙΣΝ

Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο: Η Ιστορία του Καρυοθραύστη

Οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες επιστρέφουν στον Φάρο με σκηνοθέτη τον Θωμά Μοσχόπουλο και μία διαχρονική ιστορία, το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Καρυοθραύστη, που έχει σαγηνεύσει παιδιά και μεγάλους σε όλο τον κόσμο!
Τρίτη 24/12, 18:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Εισιτηρια: 5€

Παράσταση μπαλέτου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Μαγικός Αυλός, από τα Μπαλέτα Béjart στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τα φετινά Χριστούγεννα, παρουσιάζει τα παγκοσμίου φήμης Μπαλέτα Béjart της Λωζάνης και το σπουδαίο έργο του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Ο Μαγικός Αυλός» σε μια παράσταση για μεγάλους και παιδιά! Ο χορός και η μουσική ενώνονται αρμονικά σε ένα παραμύθι γεμάτο φως και μαγεία με 50 χορευτές επί σκηνής!
Τετάρτη 25/12, 20:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29€ – 85€

Διαβάστε ακόμα: Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Εορταστικές εκδηλώσεις στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

«Γιορτινή Κυψέλη» στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Αγορά «φοράει» τα γιορτινά της, μας καλωσορίζει στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη» και μάς προκαλεί να «χαθούμε» στον μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης που στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του πεζοδρόμου της Φωκίωνος Νέγρη. Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων, που σχεδίασε και υλοποιεί το Impact Hub Athens, σκοπεύει να διεγείρει τις αισθήσεις μας με ένα μωσαϊκό δραστηριοτήτων από το πρωί έως το βράδυ. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ. 
Τρίτη 24/12, από τις 12:00
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Είσοδος ελεύθερη

Δρώμενα στο Εθνικό Θέατρο

Τα «Χριστουγεννιάτικα Θαύματα» έρχονται στο Εθνικό Θέατρο

Μία δραματοποιημένη σύνθεση λογοτεχνικών κειμένων και ιστορικών στιγμών μαζί με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα (κείμενα Παπαδιαμάντη, Τσέχωφ, Λειβαδίτη, Μπρόντσκι κ.α.) παρουσιάζονται στο Εθνικό Θέατρο. Τα δρώμενα θα παρουσιάζονται στο Θέατρο Rex και στο κτίριο Τσίλλερ, πριν και ενδιαμέσως των παραστάσεων.
Πέμπτη 26/12, 19:45
Θέατρο REX, Εθνικό Θέατρο

Xmas Party στο Bios

Trashathon Χmas Eve στο Bios

Στην καρδιά των Χριστουγέννων, το διαβόητο Trashathon επιστρέφει παραδοσιακά στο Bios, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. To αγαπημένο πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη θα ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν…
Τρίτη 24/12, 23:00
Bios, Πειραιώς 84, Γκάζι
Είσοδος ελεύθερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα καλύτερα πάρτι για να γιορτάσετε στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων12.09.2018

Διαδραστικό σινεμά στο Tres:

Tο Cinema Alive παρουσιάζει την «Casablanca» στο Tres

Σε συνδυασμό με την προβολή της πολύ γνωστής ταινίας, περισσότεροι από 40 ηθοποιοί, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band με ύφος και κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του ‘40 και ένα «κρυφό» καζίνο, έχουν σκοπό να σε μεταφέρουν μέσα στην ταινία και να σε κάνουν κομμάτι της! Θα χάσεις το μεγαλύτερο event των Χριστουγέννων στην Αθήνα; Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα πραγματοποιηθεί ένα original 40s χριστουγεννιάτικο πάρτι, με live μουσική και πολύ χορό.
Τρίτη 24/12, Τετάρτη 25/12, Πέμπτη 26/12, 20:00
Tres, Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα
Από 15€ *εισιτήρια εδώ. 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b