MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι καλύτερες θεατρικές παραστάσεις για τις γιορτές με προσκλήσεις από το Monopoli.gr

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Monopoli.gr είναι θεατρικά. Για τις ημέρες των γιορτών εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας προσκλήσεις και δωρεάν εισιτήρια για τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις της χρονιάς!

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο Master Class στο θέατρο Δημήτρης Χορν
Monopoli Team

Επιλέξαμε τα καλύτερα και φτιάξαμε ένα απολαυστικό εορταστικό «θεατρικό μενού» που περιλαμβάνει παραστάσεις για όλα τα γούστα: κλασικά και σύγχρονα αριστουργήματα, μεγάλες παραγωγές, έργα μυστηρίου, ελληνικά έργα, συγκλονιστικούς μονολόγους αλλά και αγαπημένες κωμωδίες!

Τσεκάρετε την παρακάτω λίστα και δηλώστε συμμετοχή στους διαγωνισμούς για τις παραστάσεις που θέλετε να δείτε μέσα στις γιορτές!

Κλασικά Αριστουργήματα

«Άμλετ» στο Αμφι-Θέατρο

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου ανεβάζει το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που σηματοδοτεί την επαναλειτουργία του κλειστού εδώ και οκτώ χρόνια «Αμφι-Θεάτρου» του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου. Στον ομώνυμο ρόλο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Νίκος Ψαρράς, Άννα Μάσχα, Δημήτρης Παπανικολάου, Αμαλία Νίνου.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Πόλεμος και Ειρήνη» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

H Ιόλη Ανδρεάδη αναμετριέται με το έπος του Λέοντος Τολστόι, 150 χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση, με σύμμαχό της έναν εκλεκτό θίασο πρωταγωνιστών: Κώστας Καζάκος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Γεράσιμος Γεννατάς, Κωνσταντίνος Μπιμπής κ.α.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Το καινούργιο σπίτι» στο Εθνικό Θέατρο

Για πρώτη φορά ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο η διαχρονική, εξαιρετικά επίκαιρη κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη. Η κυριαρχία του χρήματος, τα ταξικά απωθημένα και η παγίδα του φαίνεσθαι είναι τα βασικά θέματα που αναδύονται μέσα από την εύστοχη κριτική του καινοτόμου Ιταλού συγγραφέα.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Αρχιμάστορας Σόλνες» στο Θέατρο Ιλίσια

Με το κορυφαίο και αυτοβιογραφικό έργο του Ίψεν αναμετράται φέτος ο Γρηγόρης Βαλτινός. Υπό την καθοδήγηση της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου ενδύεται τον καταξιωμένο αρχιτέκτονα Χάλβαρτ Σόλνες που ενώ μοιάζει να βρίσκεται στην επαγγελματική κορυφή, λίγο απέχει από την οριστική πτώση. Κι αυτό γιατί αρνείται να συνυπάρξει με τη νέα γενιά. Στην σκηνή μαζί του οι Κατερίνα Λέχου, Αντίνοος Αλμπάνης, Ιόβη Φραγκάτου κ.α.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Ψευδοεξομολογήσεις» στο Studio Μαυρομιχάλη

Το αριστούργημα του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα Μαριβώ σκηνοθετεί ο Φώτης Μακρής. Το έργο εξετάζει το πώς η βούληση, η κρίση και η σκέψη των ανθρώπων επηρεάζεται από ένα σύμπλεγμα πληροφοριών, φημών, ψευδών ή κατασκευασμένων ειδήσεων διαστρεβλώσεων και αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων, με αποτέλεσμα να χάνουν την καθαρότητά τους και στο τέλος, να μην εκφράζουν πια τις πραγματικές τους επιθυμίες, αλλά κάτι που τους έχει επιβληθεί. Πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Αργυριάδης, Γιάννης Δαμάλας, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Στέλλα Κρούσκα, Φώτης Μακρής, Πάνος Ξενάκης, Στέλλα Παπαδημητρίου, Στεφανία Σαμαρά.
Κερδίστε Προσκλήσεις

«Η σημασία να είσαι σοβαρός» στο Rabbithole

Η ομάδα «Νοσταλγία» καταπιάνεται με την αναγκαία δημιουργική τρέλα που χρειάζεται το έργο του Οσκαρ Ουάιλντ καταθέτοντας από μια τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Στο αιχμηρό και παιγνιώδες κείμενό του, ο Οσκαρ Ουάιλντ εκθέτει τον καθωσπρεπισμό και τον πουριτανισμό που χαρακτηρίζουν την εποχή του, κάθε εποχή, το σήμερα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τώνια Ράλλη. Παίζουν: Θάνος Αλεξίου, Αντριάνα Ανδρέοβιτς, Αχιλλέας Βατρικάς, Φώτης Λαζάρου, Νάντια Μαργαρίτη, Γιώργος Σίμωνας, Χρήστος Χριστόπουλος.
Κερδίστε Προσκλήσεις

Δείτε στην επόμενη σελίδα: Έργα Σύγχρονης Ξένης Δραμματουργίας

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b