MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΈΞΟΔΟΣ

Τα καλύτερα πάρτι για να γιορτάσετε στην Αθήνα την παραμονή των Χριστουγέννων

Αυτά είναι τα καλύτερα πάρτι για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα όπως πρέπει: με κέφι, μουσική και πολύ χορό.

author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η καλύτερη αφορμή μέσα στον χρόνο για να βάλουμε τα καλά μας, να  βγούμε έξω και φυσικά να διασκεδάσουμε! Εξάλλου πώς θα μπει καλά το νέο έτος αν δεν μας βρει χαρούμενους και φυσικά με τους αγαπημένους μας;

Αν εσείς δεν έχετε αποφασίσει ακόμα που θα το γιορτάσετε, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ανάγνωση. Από την παραμονή των Χριστουγέννων και μέχρι και την Πρωτοχρονιά τα αγαπημένα μας μπαράκια θα φροντίσουν η Αθήνα να γίνει ένα μεγάλο πάρτι, με μουσική για όλα τα γούστα.

Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι που θα παίξουν στην πόλη την παραμονή των Χριστουγέννων, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

The Christmas 80s-90s Party στο Κύτταρο Live

Στο πλαίσιο των εμφανίσεων τους στο Κυτταρο, οι superstars των 80s & 90s Δάκης, Μαντώ, Κώστας Μπίγαλης και Πωλίνα θα μας κάνουν συντροφια και την Παραμονή των Χριστουγέννων με λατρεμένα τραγούδια των παιδικών, εφηβικών και φοιτητικών μας χρόνων και φυσικά χορευτική διάθεση μέχρι το πρωί. Αν λοιπόν θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά με τα αγαπημένα «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Τσάι με Λεμόνι», «Στοιχηματίζω» και πολλά άλλα, τότε το 80-90s Party στο Κύτταρο είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσάς!
Κύτταρο Live, Ηπέιρου 48 & Αχαρνών, Εισιτήριο: 10€ προπώληση / 12€ ταμείο

Party like it’s 1999 | Xmas edition στο Χοροστάσιον

Για τους λάτρεις των 90s υπάρχει άλλο ένα πάρτι με αγαπημένα hits της προ-προηγούμενης δεκαετίας, που μας δείχνει πως πάρταραν το 1999! Με “Guilty” pop (δηλαδή όλα αυτά τα τραγούδια που αποτελούν ένοχες απολαύσεις μας και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τα χορεύουμε), 80s-90s-00s hits και disco, αυτό είναι το κατάλληλο πάρτι για να αφήσουμε πίσω τα 10s και να υποδεχτούμε το νέο έτος (και την νέα δεκαετία!)
Party like it’s 1999 Χοροστάσιον, Σκουλενίου 2B, Αθήνα

Trashathon Χmas Eve 2019 στο BIOS

Trashathon, δηλαδή μαραθώνιος με trash τραγούδια μέχρι το πρωί, είναι η λύση για όσους θέλουν να χορέψουν χωρίς ενοχές τα αγαπημένα τους “κακόγουστα” τραγούδια χωρίς να τους κρίνει κανείς. Pop από τα 60s μέχρι σήμερα, 80s τραγούδια που δεν έχουμε ακόμα ξεπεράσει και φυσικά εγχώρια σουξέ που (δεν) θέλουμε να ξεχάσουμε. Όλα αυτά για μία μοναδική βραδιά στο BIOS την Παραμονή των Χριστουγέννων, την ημέρα που η διασκέδασγ χωρίς ενοχές επιβάλλεται.
Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα , Είσοδος ελεύθερη

X-Mas Eve GLOW DATE at EKEI

Τo Glow Date επιστρέφει στο ΕΚΕΙ την παραμονή Χριστουγέννων με Christmas Mood και στους δύο ορόφους του (ναι και στο υπόγειο!) Τι εστι Glow Date ρωτάτε; Στην είσοδο θα πάρετε ένα glowstick το οποίο θα δηλώνει σε τι φάση βρίσκεστε. Αν πάρετε πράσινο είστε single, αν πάρετε κόκκινο σε σχέση, ενώ αν πάρετε κίτρινο σημαίνει ότι είστε σε μπερδεμένη φάση. Διαλέξτε λοιπόν mood και ετοιμαστείτε να παρτάρετε με τα καλύτερα Party Anthems σε ένα πολύχρωμο date μέχρι το πρωί.
ΕΚΕΙ, Λέκκα 23-25 Αθήνα, Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό/μπύρα και glowstick

Xmas Eve Party στο Galaxy Bar του Hilton Athens με τους Vanila Swing

Την Παραμονή των Χριστουγένων το Galaxy Bar του Hilton γιορτάζει με ένα μοναδικό live από τους Vanila Swing και με άκρως χορευτική διάθεση! Έχοντας δημιουργήσει έναν δικό τους προσωπικό ήχο, οι Vanila Swing κινούνται σε ύφος rock ’n’ roll, rockabilly του ‘50 και swing του ’40, παραμένοντας όμως πιστοί στη vintage αισθητική που τους έχει αναδείξει και τους έκανε αγαπητούς στο κοινό. Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Queen μέχρι Animals, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.
Galaxy Bar, Hilton Athens Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46 , Είσοδος: 25 Ευρώ με ποτό

Xmas Eve στο Rock N Roll

Το Rock N Roll σας περιμένει την Παραμονή Χριστουγέννων να γιορτάσετε μαζί μια από τις πιο δημοφιλείς βραδιές της χρονιάς! Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν νωρίς με φαγητό, με μοναδικές χριστουγεννιάτικες γεύσεις από τον Χριστόφορο Πέσκια και στη συνέχεια… let’s party μέχρι το πρωί!
Rock N Roll, Λουκιανού 6

Christmas Eve Party στο Nobell

Αυτή η Παραμονή Χριστουγέννων στο Nobell θα έχει, όπως κάθε χρόνο, και πάρτυ! Μετά τις 22:00, στο αγαπημένο στέκι στο Γαλάτσι θα ακούσετε τα πιο χορευτικά hits στα ηχεία και θα χορέψετε μέχρι το πρωί! Το Nobell σας περιμένει να γιορτάσετε μαζί σε ξέφρενους ρυθμούς.
Nobell, Λεωφόρος Βεϊκου 101, Γαλάτσι

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b