MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS TRAVEL

Εντοπίσαμε τα ξενοδοχεία με τον πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό για το 2019

Η travel editor Ελένη Στασινοπούλου (www.thehoteltrotter.com) ξεχωρίζει 12 πολυτελή ξενοδοχεία σ’ όλο τον κόσμο με ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που κόβει την ανάσα!

Claridge’s Hotel, London
Monopoli Team

Πανύψηλα λαμπερά δέντρα, φανταχτερά χρώματα, άπειρα λαμπάκια, και κουτιά με δώρα είναι μερικά από τα στοιχεία που επιλέγουν τα ξενοδοχεία για την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή τους που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο!

The Balmoral Hotel, Εδιμβούργο

Τρία όμορφα στιλάτα δέντρα τοποθετούνται στο κέντρο του Balmoral Hotel. Τα δέντρα θα προσφέρουν το «δώρο της ευχής», καλώντας τους επισκέπτες να υποβάλλουν τις ευχές τους για το επόμενο έτος, ενώ ανθίζουν με τα όμορφα μηνύματα που προστίθενται καθημερινά στα κλαδιά τους. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να δωρίσουν ή να γράψουν τις ευχές τους σε μια ειδική χρυσή κάρτα!

Hotel de Russie, Ρώμη

Σε μια υπέροχη, εμπνευσμένη από χιονόμπαλα, εγκατάσταση ένα μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο Acqua di Parma, διακοσμημένο με λευκά και κίτρινα καπέλα, τοποθετείται στην κεντρική σκηνή, η οποία ονομάζεται Piazzetta Valadier, και βρίσκεται στην αυλή του ιστορικού ξενοδοχείου Hotel de Russie της Ρώμης. Ο συνδυασμός λουλουδιών, νιφάδων, φωτών και χρωμάτων σε όλη την είσοδο, την κεντρική αίθουσα και τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, δημιουργεί μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Four Seasons Paris


Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Jeff Leatham βρίσκεται πίσω από την υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα του Four Seasons στο Παρίσι. Οι τάρανδοι που αστράφτουν, τα φώτα που αναβοσβήνουν και οι πολυτελείς διακοσμήσεις, που εκτείνονται από την είσοδο μέχρι τον μαρμάρινο χώρο, βυθίζουν τους επισκέπτες σε ένα πραγματικά παραμυθένιο περιβάλλον.

The London Edition


Το βραβείο για το πιο καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο πηγαίνει στο δέντρο του ξενοδοχείου The London Edition. Εμπνευσμένο από κλασικές ιστορίες για μυθικά μέρη, όπως ο Peter Pan, ο Βρετανός καλλιτέχνης Luke Edward Hall συγκέντρωσε διακοσμητικά στοιχεία από τη δεκαετία του 1980, ενώ στην κορυφή του 20μετρου δέντρου τοποθέτησε μια παλαιά ξύλινη γαλέτα!

Four Seasons Los Angeles


Ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Jeff Leatham, εγκατέστησε τεράστιους χρυσούς ταράνδους στον προθάλαμο του Four Seasons στο Παρίσι, η έμπνευσή του για το Four Seasons στο Λος Άντζελες ήταν λίγο διαφορετική. Εδώ επέλεξε να τοποθετήσει εξαιρετικά μεγάλα κομψά χρυσά στολίδια για μια εξίσου εντυπωσιακή εορταστική διακόσμηση.

The Mandarin Oriental Paris


Ροζ, χρυσό και μοβ χρώματα δημιουργούν την τέλεια εορταστική χρωματική παλέτα για τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Mandarin Oriental Paris. Το διάσημο μπαρ του ξενοδοχείου μετατρέπεται σε ένα μαγεμένο δάσος, ενώ διάφορες εκδηλώσεις όπως οι Χριστουγεννιάτικες αγορές και το ιδιαίτερο μενού, κάνουν το ξενοδοχείο τον πιο τέλειο προορισμό για τα Χριστούγεννα.

The Peninsula Paris


Το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που μοιάζει παραμυθένιο στο λόμπι του ξενοδοχείου δεν είναι απλώς ένα σημείο λαμπερής εορταστικής διακόσμησης, αλλά το κέντρο όλων των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο. Για παράδειγμα, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την ανάγνωση παραμυθιών κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Four Seasons Florence


Είστε έτοιμοι για μια θεαματική Χριστουγεννιάτικη βραδιά; Φέτος, το Four Seasons Hotel Firenze υπόσχεται χριστουγεννιάτικες διακοπές με στυλ Φλωρεντίας. Πιο συγκεκριμένα θα εντυπωσιαστείτε από τα αγάλματα, τις βρύσες που τρέχει νερό και τον μικρό ιωνικό ναό, που είναι διακοσμημένος με εορταστικά στοιχεία, όπως βελούδο και χρυσές λεπτομέρειες. Το ξενοδοχείο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για το 2019!

Hotel Amigo, Brussels


Μια εξαιρετική ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, εμπνευσμένη από το “Breakfast at Tiffany’s”. Με την είσοδο τους οι επισκέπτες του ξενοδοχείου αντικρίζουν ένα μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο, διακοσμημένο με στοιχεία του οίκου Tiffany, κάτω από το οποίο υπάρχουν μπλε κουτιά Tiffany με άσπρες κορδέλες. Νιφάδες χιονιού Tiffany κρέμονται από την σκάλα  δημιουργώντας μία αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην χώρα των θαυμάτων, ενώ οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα απογευματινό τσάι Tiffany συνοδευόμενο από μπλε macaroons.

The Lanesborough Hotel, London


Φέτος η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του ξενοδοχείου “The Lanesborough Hotel” London έχει στοιχεία μόδας με μια εγκατάσταση που μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από τον Ralph & Russo! Πιο συγκεκριμένα είναι εμπνευσμένο από το βρετανικό πολυτελή σπίτι του και την πιο πρόσφατη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019/2020. Η καλλιτεχνική αυτή εγκατάσταση αποτελείται από ένα θόλο με κρυστάλλους, που μοιάζουν με πολυελαίους, και πέταλα σε τολμηρές αποχρώσεις βατόμουρου και ρουμπινιού.

Claridge’s Hotel, Λονδίνο

Η διακόσμηση του, Claridge’s Hotel,είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του 2019! Όχι μόνο υπάρχει ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ξενοδοχείο, που αγγίζει τα πέντε μέτρα, αλλά επίσης ο Christian Louboutin έχει δημιουργήσει, για τη 10η επέτειο του δέντρου του ξενοδοχείου, έναν χώρο με 4 τραπέζια που σερβίρει κοκτέιλ σαμπάνιας σε κόκκινο χρώμα.

The Ritz London
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A stunning floral arrangement with a base of fern and English garden hydrangea, dressed with cosmos, masses of roses and softer shades of hydrangea. Beautifully entwined by @paulthomasflowers with the grand staircase in the William Kent House. #ritzreveals #flowers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Ritz London (@theritzlondon) στις


Το Ritz London επιλέγει για φέτος μία κλασική εορταστική διακόσμηση με το κόκκινο βελούδο και τις χρυσές λεπτομέρειες να κυριαρχούν και να αποπνέουν μια ζεστή, φιλόξενη και οικεία εορταστική διάθεση. Επιπλέον, η  σκάλα ντυμένη με πολύχρωμα λουλούδια σε παλ αποχρώσεις, επιμελημένη από τον Paul Thomas Flowers, κλέβει τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Πηγή: www.thehoteltrotter.com

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b