MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
XMAS

Παραμονή Χριστουγέννων με τους Onirama στην Πλατεία Συντάγματος

Αυτή τη χρονιά υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με ένα ξέφρενο, λαμπερό party που στήνουν για εμάς οι Onirama, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019 στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο.

Monopoli Team

Οι Onirama, το αγαπημένο συγκρότημα της ελληνικής ποπ – rock σκηνής έρχεται με γιορτινή διάθεση για ένα αξέχαστο live την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο μοναδικός front man Θοδωρής Μαραντίνης με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του και τη δυναμική σκηνική του παρουσία αποκτά μία μοναδική κάθε φορά σχέση με το κοινό το οποίο γίνεται μία μεγάλη παρέα, η πιο κεφάτη παρέα της πόλης!

Με background τον υπέροχο στολισμό της πόλης και με soundtrack τα αγαπημένα hit singles της μουσικής τους διαδρομής, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο «Που ήσουν χτες» που έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις του airplay chart με πάνω από 4 εκατομύρια views στο youtube, αλλά και αγαπημένες διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, οι Onirama πειραματίζονται, παίζουν, χορεύουν και δημιουργούν το απόλυτο κλίμα για μία αξέχαστη μουσική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πλατεία Συντάγματος
Ημερομηνία: Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 19:00 / Είσοδος ελεύθερη
*Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων. 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b