MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Christmas Tree Farm»: Κυκλοφόρησε το νέο, χριστουγεννιάτικο single της Taylor Swift, με βιντεοκλίπ έκπληξη

Η Taylor Swift κάνει την πιο ευχάριστη, χριστουγεννιάτικη έκπληξη στους θαυμαστές της κυκλοφορώντας ένα νέο single, με τίτλο «Christmas Tree Farm».

Monopoli Team

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας, που μόλις κυκλοφόρησε, ονομάζεται «Christmas Tree Farm» και αναφέρεται στα υπέροχα παιδικά χρόνια που έζησε η Taylor Swift μεγαλώνοντας σε κτήμα με χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Η Taylor Swift μεγάλωσε με την οικογένειά της σε ένα αγρόκτημα 44,5 στρεμμάτων με χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Reading της Πενσιλβάνια, πριν μετακομίσει σε ηλικία 9 ετών μαζί με τους γονείς της και τον αδελφό της στο διπλανό Wyomissing.

«Έζησα την πιο μαγική παιδική ηλικία, έτρεχα ελεύθερη και με το μυαλό μου πήγαινα οπουδήποτε ήθελα {…} Όλοι είχαμε τη δική μας δουλειά στη φάρμα. Η δική μου ήταν να μαζεύω τα αυγά από τα “αλογάκια της Παναγίας”, για να μην εκκολαφθούν τα έντομα μέσα στα σπίτια του κόσμου», είχε δηλώσει η Swift στο Rolling Stone το 2009.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» η Taylor Swift έγραψε το νέο της τραγούδι που φέρει το όνομα «Christmas Tree Farm» μόλις το προηγούμενο σαββατοκύριακο, για να κυκλοφορήσει από την Republic Records/Universal Music όσο πιο γρήγορα γίνεται.

«Το ξέρω ότι είναι αρκετά τρελό, όμως μόλις έγραψα ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι», έγραψε η Swift σε βίντεο που ανάρτησε στα social media. «Νιώθω ότι είναι περίεργο να περιμένω ένα χρόνο για να το κυκλοφορήσω», πρόσθεσε.

Το βιντεοκλίπ που συνοδεύει το «Christmas Tree Farm» αποτελείται από προσωπικό υλικό της τραγουδίστριας από τα παιδικά χρόνια της στο αγρόκτημα με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και εικόνες που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ στο παρελθόν.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Την παραγωγή επιμελήθηκε η ίδια η Taylor Swift μαζί με τον Jimmy Napes.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b