MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιάννης Πάριος στο Baraonda Music Hall

Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανίζεται στο Baraonda Music Hall με τις μεγάλες του επιτυχίες, από τo Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Ποιος  μπορεί πραγματικά να συγκριθεί μαζί του; Ο Γιάννης Πάριος  φώτισε στη κυριολεξία τη σκηνή του Baraonda Music Hall στην πρεμιέρα των εμφανίσεων του για τη φετινή χρονιά.

Baraonda Music Hall

Στο κατάμεστο Baraonda Music Hall , ο Γιάννης Πάριος, κυρίαρχος στη σκηνή με μια φωνή που παραμένει γοητευτική και αναλλοίωτη, δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τις επιλογές των τραγουδιών του αλλά και τη διαρκή συνομιλία με το κοινό.

Ήταν εκεί για να χαρίσει μοναδικές στιγμές όπως εκείνος  μόνο ξέρει να φτιάχνει με την παρουσία, τη φωνή και το καλοφτιαγμένο ρεπερτόριο του.

Τα τραγούδια ακολουθούσε το μεγάλο από καρδιάς των θαυμαστών του χειροκρότημα καθώς και τα λουλούδια με τα οποία τον έραιναν.

Μαζί του μια αξιόλογη φωνή η Σοφία Παπάζογλου, μια καλλιτέχνιδα η οποία διανθίζει το πρόγραμμα με τραγούδια- μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει από όλο το φάσμα του τραγουδιού.

Η επιτυχία στο Baraonda Music Hall με τον Γιάννη Πάριο συνεχίζεται σε ένα εξαιρετικό χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Γιάννης Πάριος δίνει ραντεβού στο Baraonda Music Hall  από τo Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή στις 19:00.

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b