MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για φθινοπωρινές διακοπές

Είτε είστε λάτρης του βουνού είτε της θάλασσας, οι παρακάτω προορισμοί θα σας πείσουν να ετοιμάσετε βαλίτσες!

Monopoli Team

Η Ελλάδα γίνεται ακόμη πιο όμορφη το φθινόπωρο. Επειδή κάθε εποχή του χρόνου έχουμε ανάγκη από μία μικρή ή μεγαλύτερη απόδραση από την καθημερινότητα, ακολουθούν 5 προορισμοί που θα σας εμπνεύσουν.

Αράχωβα

Η κοσμική Αράχωβα μπορεί να αποτελεί τον πιο κλασικό χειμερινό προορισμό της Νότιας Ελλάδας -κυρίως- λόγω του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας. Δεν υστερεί όμως σε τίποτα σε γραφικότητα και ζωή τους μήνες που δεν είναι ντυμένη στα λευκά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#greece #village #araxova #stonehouse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη apriovolos (@alexis.priovolos) στις

Απέχει μόλις 160χλμ. από την Αθήνα με μεγάλη ποικιλία ξενοδοχείων, πανσιόν και ξενώνων, έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και την μοναδική τοπική κουζίνα στα εστιατόρια και τις ταβέρνες του χωριού. Όλα αυτά κάνουν την Αράχωβα τον ιδανικό προορισμό για το Σαββατοκύριακο. Σε συνδυασμό με την Αράχωβα, μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε τους αρχαίους Δελφούς που βρίσκονται 12χλμ μακριά.

Πήλιο

Το βουνό των Κενταύρων έχει κάθε εποχή τη δική του ξεχωριστή ομορφιά. Πορταριά, Μακρυνίτσα, Ζαγορά, Μηλιές, είναι μερικά από τα χωριά, όλα στολισμένα με πλατάνια, μηλιές και βελανιδιές. Η πηλιορείτικη αρχιτεκτονική δεσπόζει παντού. Πέτρινα αρχοντικά, πλακόστρωτα δρομάκια και παραδοσιακοί ξενώνες, έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες κάθε εποχή. Μοναδική εμπειρία είναι η βόλτα με το τρενάκι του Πηλίου. Φροντίστε να βρεθείτε στον σταθμό των άνω Λεχωνίων για μία μαγευτική ανάβαση μέχρι τις Μηλιές. Αν είστε φαν της πεζοπορίας, υπάρχουν αμέτρητα μονοπάτια και διαδρομές που διαθέτουν άριστη σήμανση και διάφορους βαθμούς δυσκολίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Another postcard

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgianna Geronikolaou (@georgiannageron) στις

Δείτε περισσότερους φθινοπωρινούς προορισμούς ΕΔΩ 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b