MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

No Time to Die: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Βοnd

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «No Time to Die», του 25ου James Bond, συνεχίζονται στην Ματέρα της Ιταλίας και οι πρωταγωνιστές Daniel Craig και Lea Seydoux ποζάρουν backstage στο πλατό.

Monopoli Team

Πριν από λίγο καιρό έγινε η αποκάλυψη του επίσημου τίτλου της νέας ταινίας του James Bond με τίτλο «No Time To Die». Τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά και μεταφέρθηκαν στην γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ματέρα. Πρόκειται για την ίδια ειδυλλιακή πόλη όπου ο Mel Gibson γύρισε τα «Πάθη του Χριστού» το 2004.

Οι δυο σταρ της ταινίας, ο Daniel Craig και η Lea Seydoux που επιστρέφουν στους ρόλους τους ως 007 και Dr. Madeleine Swann αντίστοιχα, πόζαραν στο πλατό της ταινίας, πλάι στον σκηνοθέτη, Cary Fukunaga, καθώς δημοσιεύθηκαν νέες φωτογραφίες από την ταινία.

Σύνοψη της ταινίας

Ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b