Chef's Tips
Τηγανιά Κοτόπουλο με μανιτάρια, ντοματίνια & γιαούρτι από τον Τάσο Κυρικλάκη
Μία εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη καλοκαιρινή τηγανιά!
Monopoli Team
22.07.2019
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος εκτέλεσης: 8′
Για δυο άτομα θα χρειαστούμε:
- Στήθος κοτόπουλο κομμένο ζουλιεν (βλ.φωτο)
- 2 μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
- 10 ντοματίνια πολύχρωμα κομμένα στη μέση
- 3 κ.σ.γιαούρτι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/2 φρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μαιντανός ψιλοκομμένος
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 100ml.λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- παπρίκα
- θυμάρι
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητό τηγάνι,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κατόπουλο, αλατοπιπερόνουμε,
Μόλις πάρει χρώμα το κοτόπουλο προσθέτουμε τα μανιτάρια τα μισά ντοματίνια και το σκόρδο. Αφήνουμε να σωταριστούνε ελαφρώς και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το ενσωματώνουμε στην τηγανιά μας.Στο τέλος προσθέτουμε τα υπόλοιπα ντοματίνια,το φρέσκο κρεμμύδι και τον μαιντανό!!!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αντικαρκινική διατροφή: Υπάρχουν τελικά τροφές που μπορεί να προστατεύουν από τον καρκίνο;
Πρεμιέρες: Σταχτοπούτα για φίλημα
Γιώργος Αρβανίτης: Βλέπω ταινίες του Χίτσκοκ, του Μπέργκμαν γιατί ακόμα μαθαίνω
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου
Βήματα ανάπτυξης για νέο φάρμακο για υγιή εγκέφαλο
O Damian Lazarus στο Botoxe Utopia
Ο Στέλιος Τσουκιάς με Full Band στο Faust
Η Ματούλα Ζαμάνη στο VOX για μία και μοναδική συναυλία
Τα λαϊκά που αγάπησα – Μέρος 2ο: H Hρώ επιστρέφει στο Half Note Jazz Club
Τα αφιερώματα του 65oυ ΦΚΘ: Ένας οδηγός με τις ταινίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει